Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona merge în finala Cupei, fără aportul decisiv al starului ei. Cifre negative fără precedent pentru Lionel Messi contra Realului

Barcelona merge în finala Cupei, fără aportul decisiv al starului ei. Cifre negative fără precedent pentru Lionel Messi contra Realului

FC Barcelona

Comentarii

El Clasico din Cupa Spaniei s-a terminat cu o victorie clară a catalanilor în fieful eternilor rivali. În ciuda succesului categoric al formaţiei lui Valverde, Messi a fost dat ”dispărut”.

Starul argentinian a bifat miercuri al 40-lea El Clasico din cariera sa. În fiecare din primele 38 de dueluri directe cu Real Madrid, Lionel Messi a şutat măcar o dată la poarta madrileniloe.

Ei bine, în ultimele două El Clasico jucate în Cupa Spaniei este pentru prima dată în cariera sa, când super starul catalanilor nu a trimis nici măcar un şut la poarta ”albilor”.

Cu toate acestea, FC Barcelona s-a calificat en fanfare în finala competiţiei după 1-1 pe Camp Nou şi 3-0 pe Santiago Bernabeu. Mai mult, Lionel Messi rămâne fotbalistul cu cele mai multe goluri în istoria duelurilor directe dintre cele două eterne rivale: 26 de reuşite.

Real Madrid - FC Barcelona LIVE ONLINE pe site-ul telekomsport.ro şi în direct la Telekom Sport 1, sâmbătă de la ora 21:45.

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare