Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, mutare neaşteptată pe piaţa transferurilor! Atacant-surpriză pe Camp Nou: fotbalistul e aşteptat lângă Messi!

Barcelona, mutare neaşteptată pe piaţa transferurilor! Atacant-surpriză pe Camp Nou: fotbalistul e aşteptat lângă Messi!galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona este interesată de transferul lui Alexander Isak (21 de ani), fotbalistul lui Real Sociedad, care a aparţinut de Borssia Dortmund. Actualul director sportiv al catalanilor, Ramon Planes, îl are pe listă pe atacantul suedez poreclit "noul Ibrahimovic". Isak este o variantă low cost a Barcelonei pentru alternative precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe.

Surpriză! Barcelona, mutare neaşteptată pe piaţa transferurilor: Alexander Isak, dorit lângă Messi pe Camp Nou!

Poziţia de număr 9 din atacul Barcelonei e una dintre problemele arzătoare cu care se confruntă formaţia de pe Camp Nou, iar actuala conducere a catalanilor caută soluţii. ESPN anunţă că Barcelona îl are pe listă pe Alexander Isak (21 de ani), un vârf de atac suedez care joacă la Real Sociedad, în campionatul Spaniei. Ramon Planes, încă directorul sportiv al Barcelonei, e preocupat de rezolvarea problemei atacantului central de la FC Barcelona.

Isaak e un atacant tănăr, masiv, cu potenţial, care a arătat bine şi foarte bine în tricoul lui Real Sociedad. În acest sezon, Isak a marcat de 12 ori şi a livrat două pase de gol în campionatul Spaniei, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei basce. Iniţial, Isak fusese împrumutat de Sociedad de la Borussia Dortmund, însă nemţii l-au cedat definitiv în schimbul a 6,5 milioane de euro în vara lui 2019.

La Sociedad, Isak a dat cel mai bun randament din toată cariera până acum. A jucat 73 de meciuri, a marcat de 28 de ori şi are în cont şi cinci pase de gol. Suedezul e varianta low cost a Barcelonei, dacă clubul nu-şi poate permite aducerea lui Erling Haaland sau a lui Kylian Mbappe, alternative mult mai scumpe. Barcelona se află într-o situaţie economică extrem de grea, având datorii de peste un miliard de euro.

  • 22 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexander Isak în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2024 este anul până când e valabil actualul contract dintre Isak şi Real Sociedad

Afla mai multe despre: alexander isak transfer barcelonabarcelona transfer alexander isakisakbarcelonaalexander isakfc barcelona 

viewscnt
Articole similare