Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona nu câştigă nici meciurile amicale. Catalanii au pierdut jocul cu Boca Juniors din Maradona Cup, la loviturile de departajare

Barcelona nu câştigă nici meciurile amicale. Catalanii au pierdut jocul cu Boca Juniors din Maradona Cup, la loviturile de departajare
Comentarii

FC Barcelona a pierdut, marţi, la Riyad, după executarea loviturilor de departajare, partida amicală cu Boca Juniors, din cadrul primei ediţii a Maradona Cup. După 90 de minute, scorul a fost 1-1, iar echipa argentinană s-a impus cu 4-2 la penaltiuri.

Barca a deschis scorul prin Ferran Jutgla, în minutul 50, iar Exequiel Zeballos a egalat, în minutul 77.

Nu s-au jucat prelungiri, trecându-se direct la executarea loviturilor de departajare, la care au ratat Matheus Pereira şi Guillem Jaime.

La Barcelona, a intrat, pentru prima dată de la revenire, fundaşul Dani Alves, care a ajuns în Catalunia în luna noiembrie, după ce a mai jucat la Barca între 2008 şi 2016. Fotbalistul brazilian de 38 de ani are drept de joc în meciurile oficiale din luna ianuarie şi a evoluat ultima dată la Sao Paulo, după ce a mai trecut pe la Juventus şi PSG.

Boca este pe locul 4 în campionatul argentinian, iar Barca, locul 8 în LaLiga, a câştigat doar două meciuri de la venirea lui Xavi ca antrenor, din şapte jocuri disputate în toate competiţiile.

Această partidă a fost organizată în memoria lui Diego Maradona, decedat la 25 noiembrie 2020, fostul mare jucător evoluând la ambele echipe în cariera lui.

Afla mai multe despre: barcelonaboca juniors 

viewscnt
Articole similare