Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona nu crede că a eliminat-o încă pe United: "Nu mai putem să credem în nimic!". Ce îi sperie cel mai tare pe catalani

Barcelona nu crede că a eliminat-o încă pe United: "Nu mai putem să credem în nimic!". Ce îi sperie cel mai tare pe catalani

Fotbal

Comentarii

FC Barcelona va porni în returul cu United, cu avantajul golului marcat pe Old Trafford. Nu e deloc un motiv de linişte, susţin catalanii.

Barcelona e favorită la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după 1-0 pe terenul lui Manchetser United. Ar fi prima oară după trei încercări ratate la rând, când catalanii ajung în penultimul act al competiţiei. Jucătorii lui Valverde nu însă încrezători, mai ales după ce au văzut ce a păţit PSG în optimi. A avut 2-0 după turul cu United, dar s-a văzut eliminată, după 3-1 pentru englezi, în retur. 

"După ce am văzut ce s-a întâmplat cu PSG, nu mai poţi crede nimic. PSG avea rezultatul mai bun, era favorită clară şi uite ce s-a întâmplat. În fotbal se poate întâmpla orice şi cu atât mai mult la un club atât de mare cum e Manchester United", a declarat Gerard Pique. 

Englezilor, evident, experienţa avută cu francezii le dă încredere. 

"Am reuşit să câştigăm la Paris contre unei alte mari echipe PSG. Avem şanse să eliminăm Barcelona", a spus după meci Fred.

"Este clar că performanţa pe care am reuşit-o oe terenul lui PSG ne dă speranţe că o putem repeta, dar nu uităm că jucăm împotriva uneia dintre favoritele acestei competiţii. Faptul că vom merge pe Camp Nou reprezintă o provocare. Ar fi o realizare cu atât mai mare, cu cât Barcelona nu e obişnuită să piardă acasă. Sigur o putem face, nu am nicio îndoială. Ştiu că putem fi o ameninţare",  a decarat Solskjaer. 

Returul Barcelona - Manchester United se va juca marţi 16 aprilie, de la ora 22:00, pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: barcelonasemifinaleliga campionilor 

viewscnt
Articole similare