Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, ofertă colosală pentru un star de la Chelsea. 55 de milioane de euro şi un jucător adus în vară

Barcelona, ofertă colosală pentru un star de la Chelsea. 55 de milioane de euro şi un jucător adus în vară

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a fixat ţinta în această perioadă de transferuri şi sunt gata să ofere peste 50 de milioane pentru el plus un jucător adus în vara trecută.

Brazilianul Malcom (21 de ani) este aproape să părăsească Camp Nou într-un schimb important de jucători, potrivit Daily Mail. Oficialii clubului blaugrana au pus ochii pe Willian, brazilianul celor de la Chelsea şi sunt pregătiţi să ofere 55 de milioane de euro, dar şi pe tânărul jucător adus în vara anului 2018. 

41 de milioane de euro a fost suma plătit de Barcelona celor de la Bordeaux într-o tranzacţie în care cel mai mult de suferit a avut AS Roma, care s-au înţeles în prealabil cu jucătorul. Totuşi, Malcom nu a impresionat în LaLiga şi urmează să fie folosit ca monedă de schimb. 

Tot în vară, Chelsea a refuzat o ofertă de aproximativ 70 de milioane de euro pentru brazilian, dar o nouă ofertă a Barcelonei i-ar pune pe gânduri pe londezi, dat fiindul faptul că Willian a împlinit 30 de ani şi a intrat în ultimele 18 luni de contract. Regula de la Chelsea este ca jucătorii trecuţi de 30 de ani să primească prelungiri de contract pe o perioadă de doar un an. 

Afla mai multe despre: chelseawillianmalcombarcelonaschimb de jucatoritransfer 

viewscnt
Articole similare