Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, ofertă concretă pentru transferul unui atacant cu 29 de goluri marcate în sezonul trecut! Catalanii au primit răspunsul

Barcelona, ofertă concretă pentru transferul unui atacant cu 29 de goluri marcate în sezonul trecut! Catalanii au primit răspunsul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a vrut pe Pierre-Emerick Aubameyang (31 de ani) de la Arsenal. Catalanii au făcut o ofertă concretă şi au înaintat-o către "tunari" înainte ca atacantul gabonez să semneze un nou contract cu formaţia de pe Emirates Stadium.

Arsenal a anunţat oficial că Aubameyang, căpitanul "tunarilor", a semnat recent un nou contract şi va continua pe Emirates, iar Sky Sports scrie că, înainte ca gabonezul să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere, Barcelona a făcut o ofertă concretă de a-l transfera pe vârful din Premier League. Sursa citată nu oferă, însă, detalii despre suma de transfer pe care era gata Barca să o plătească şi nici despre ce salariu îi oferea jucătorului.

În cele din urmă, Pierre-Emerick Aubameyang a rămas la Arsenal şi va juca tot pentru formaţia din Premier League şi în sezonul viitor. După ce i-a ratat pe Aubameyang şi Lautaro Martinez, Barcelona e la un pas să-l ia pe Memphis Depay (26 de ani) de la Lyon, dar nu pot oficializa transferul său până nu-l vând pe Luis Suarez (33 de ani), cel care nu mai e dorit pe Camp Nou.

În sezonul trecut, Aubameyang a marcat 29 de goluri şi a livrat trei pase de gol în 44 de meciuri din toate competiţiile.

Afla mai multe despre: pierre-emerick aubameyangtransferofertabarcelonaarsenal 

viewscnt
Articole similare