Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona plânge după Messi: ”Nu avem jucători de acest nivel!” Madrilenii savurează victoria în faţa eternei rivale: ”Vinicius creşte, iar Ancelotti e omul potrivit”

Barcelona plânge după Messi: ”Nu avem jucători de acest nivel!” Madrilenii savurează victoria în faţa eternei rivale: ”Vinicius creşte, iar Ancelotti e omul potrivit”

FC Barcelona

Comentarii

Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), rivala FC Barcelona, în etapa a X-a a campionatului spaniol LaLiga.

Fundaşul David Alaba a marcat cu un şut spectaculos de pe partea stângă, în minutul 32. Acesta a fost prima reuşită a jucătorului austriac în tricoul madrilenilor, pe care-l poartă de vara trecută. Tot pe contraatac, Lucas Vazquez a dublat avantajul oaspeţilor, în minutul 90+4, după ce a împins în poartă balonul respins în faţă de Ter Stegen, în urma unui şut al lui Asensio.

În minutul 90+7, Kun Aguero a marcat golul de onoare al gazdelor, reluând balonul în poartă după o centrare pe jos a lui Sergino Dest, de pe partea dreaptă. Şi Aguero este la primul gol pentru noua lui echipă, FC Barcelona

La finalul partidei, Emilio Butragueno, fostul mare fotbalist spaniol, actualmente director pentru relaţii internaţionale la Real Madrid a spus: ”Suntem fericiţi pentru jucători şi pentru fani. Mereu e greu să câştigi pe terenul Barcelonei, dar echipa a arătat solidaritate şi sacrificiu. Cred că puteam marca al doilea gol mai devreme. Suntem foarte mulţumiţi de Carlo Ancelotti. Are experienţă şi citeşte foarte bine meciurile. Toţi jucătorii au excelat în duelurile individuale, însă Vinicius are nişte caracteristici speciale. Este o armă dificil de blocat. Suntem foarte mulţumiţi de randamentul şi evoluţia lui” a mărturisit legenda lui Real Madrid.

De partea cealălaltă, Ramon Planes, directorul sportiv al catalanilor a spus: ”Ei au avut trei ocazii şi au dat două goluri. Ocazia lui Dest a fost decisivă, îmi pare rău pentru rezultat. Nu avem jucători de acest nivel şi cred că echipa este în construcţie. Nu pot fi nemulţumit de joc, de atitudine. Cred că arbitrajul a fost bun. Nu avem nimic de obiectat, îi respectăm deciziile. Nu am vorbit cu Ronald Koeman, nu ştiu de ce l-a schimbat pe Mingueza, dar e clar că Vinicius a fost mai puţin percutant în partea a doua. Noi am căutat posesia, am vrut să fim protagonişti. Ne-a lipsit însă şansa de a câştiga acest meci” a încheiat Planes.

La meci au asistat 86.422 de spectatori, o audienţă record în Spania în timpul pandemiei de coronavirus, dar cea mai slabă la un El Clasico în ultimii zece ani.

Real este pe primul loc, cu 20 de puncte, la egalitate cu FC Sevilla şi Real Socedad, de pe lcourile 2-3. Toate aceste echipe au jucat câte nouă meciuri.

Osasuna este pe locul 4, cu 18 puncte, iar Atletico Madrid, pe locul 5, cu 17 puncte, dar cu două jocuri mai puţin.

FC Barcelona este pe locul 8, cu 15 puncte, acumulate tot din nouă partide.

Afla mai multe despre: emilio butraguenoramon planesel clasico 

viewscnt
Articole similare