Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte un nou transfer de la Ajax Amsterdam. Olandezii sunt de acord cu vânzarea jucătorului

Barcelona pregăteşte un nou transfer de la Ajax Amsterdam. Olandezii sunt de acord cu vânzarea jucătorului

FC Barcelona

Comentarii

Ajax Amsterdam se poate despărţi în vară de mai mulţi jucători care au contribuit la performanţa din sezonul trecut de UEFA Champions League. Oficialii clubului olandez sunt dispuşi să renunţe la jucători dacă pe numele lor vor ajunge oferte importante.

FC Barcelona a reuşit să îl transfere pe Frenkie de Jong în urmă cu un an, însă catalanii nu se opresc aici şi mai vor un jucător de la Ajax. Este vorba despre portarul camerunez Andre Onana. 

Interesul clubului pentru Onana vine în contextul în care încă nu a fost semnată prelungirea contractului lui Marc-Andre ter Stegen, care îşi doreşte un mult mai mare. În cazul în care nu se vor înţelege cu ter Stegen, Barca va activa opţiunea Onana. Mai mult decât atât, Cadena Ser susţine că oficialii clubului catalan sunt în discuţii constante cu oameni din anturajul goalkeeper-ului. 

În fapt, Barcelona l-a vrut în urmă cu un an ca înlocuitor pentru Jasper Cillessen, însă camerunezul nu a fost încântat de ideea de a fi rezervă. 

În acest moment, el este cotat la 45 de milioane de euro, iar Ajax poate răspunde pozitiv unei oferte în jurul acestei sume, mai ales dacă este în avantajul jucătorului. 

Andre Onana a fost junior la Barcelona

Descoperit la academia de fotbal a lui Samuel Eto'o, Onana a fost adus de Barcelona în 2010 şi timp de cinci ani s-a antrenat în celebra academie La Masia. În 2015, Ajax l-a cumpărat pentru doar 150.000 de euro, iar de atunci a jucat 178 de meciuri pentru "lăncieri". 

Pe lângă Barcelona, Chelsea îl mai doreşte pe portar în locul lui Kepa. Londonezii deja l-au transferat pe Hakim Ziyech de la Ajax. 

Afla mai multe despre: andre onanatransfer barcaajax 

viewscnt
Articole similare