Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte o mega-lovitură! Neymar, gratis înapoi pe Camp Nou? "De ce acum? Va fi liber în 2022!"

Barcelona pregăteşte o mega-lovitură! Neymar, gratis înapoi pe Camp Nou? "De ce acum? Va fi liber în 2022!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poate face transferul lui Neymar (29 de ani) fără niciun cost. Noi informaţii referitoare la revenirea brazilianului pe Camp Nou au apărut în presa din Spania, din partea jurnaliştilor cu surse apropiate de club, iar întoarcerea fotbalistului e din nou pe masă. Jucătorul a plecat de la Barcelona la PSG în vara lui 2017 pentru o sumă care l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie, 222 de milioane de euro.

Neymar, gratis înapoi la Barcelona? Surse din club: "De ce acum? Va fi liber în 2022!"

Deşi îşi dăduse acordul verbal de a semna o nouă înţelegere cu PSG, valabilă până în 2026, Neymar s-a răzgâdnit după ce a aflat că Messi are de gând să continue la Barcelona şi din sezonul viitorul încolo. Marea dorinţă a brazilianului e să joace alături de Messi din nou, iar când bătuse palma cu şefii de la Paris era convins că startul argentinian va semna cu PSG, dar se pare că lucrurile nu mai stau aşa.

Conform jurnalistului Fernando Polo de la Mundo Deportivo, Neymar a "îngheţat" semnarea prelungirii contractului cu PSG şi vrea din nou să revină pe Camp Nou, convins fiind de faptul că Messi va continua odată cu preluarea frâielor clubului de către Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei. Mai mult, potrivit sursei citate, Neymar e perceput ca o variantă de transfer, dar diriguitorii echipei vor să-l readucă pe Neymar în 2022, când contractul său cu PSG va fi încheiat.

"Neymar acum? Va fi liber de contract într-un an!", i-au transmis oameni din club lui Fernando Polo.

Neymar: "Vreau să joc din nou alături de Messi. Sper să se întâmple sezonul viitor!"

Spre finalul lui 2020, Neymar făcea o declaraţie interpretabilă după un meci cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor. Atunci, brazilianul care a jucat pentru Barcelona din 2013 până în 2017 a spus că îşi doreşte să facă din nou echipă cu Messi, iar acest lucru să se întâmple în sezonul viitor. Pe moment, declaraţia a fost interpretată ca şi cum Messi ar urma să semneze cu PSG şi se părea că aşa va fi, dar lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată.

"Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar reporterilor brazilieni, informează mirror.co.uk.

Afla mai multe despre: neymarrevenirebarcelonagratiscontractpsgmessi 

viewscnt
Articole similare