Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte o ofertă pentru N'Golo Kante. Andres Gomes, inclus în afacere

Barcelona pregăteşte o ofertă pentru N'Golo Kante. Andres Gomes, inclus în afacere
Comentarii

Barcelona este interesată să îl transfere pe N'Golo Kante, de la Chelsea. Potrivit Sky Sports, internaţionalul francez este primul pe lista catalanilor, mai ales că aceştia sunt în căutarea unui mijlocaş pentru a-l înlocui pe Paulinho, care s-a întors la Guangzhou Evergrande.

Echipa ”blaugrana” are nevoie de întâriri la mijlocul terenului, iar Kante este primul nume de pe listă. Conform aceleiaşi surse, Chelsea va primi la schimb un jucător plus o sumă de bani pentru francez.

Campioana Spaniei vrea să îl dea pe Andre Gomes în schimbul mijlocaşului francez, care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Chelsea în ultimele două sezoane.

În tot acest timp, Chelsea este aproape să-l transfere pe mijlocaşul lui Napoli, Jorginho. Brazilianul va ajunge la Londra în următoarele ore pentru a efectua vizita medicală, după care va semna contractul cu echipa din Premier League.

N'Golo Kante, în vârstă de 27 de ani, a ajuns la Chelsea în anul 2016, atunci când gruparea de pe Stamford Bridge i-a plătit lui Leicester suma de 36 de milioane de euro. Potrivit Transfermarkt, cota de piaţă a francezului este de 60 de milioane de euro.

Articol scris de Gabriela EFTENE

Afla mai multe despre: barcelonakantefrance 

viewscnt
Articole similare