Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona pregăteşte revenirea lui Neymar. Griezmann, aproape să fie cedat la un alt gigant din Europa

Barcelona pregăteşte revenirea lui Neymar. Griezmann, aproape să fie cedat la un alt gigant din Europa

FC Barcelona

Comentarii

Manchester United ar putea da lovitura pe piaţa transferurilor. „Diavolii roşii” vor să îl cumpere pe Antoine Griezmann, iar catalanii par dispuşi să îl cedeze pe atacantul francez.

Griezmann a fost achiziţionat vara trecută de către Barcelona de la Atletico Madrid în schimbul a 120 de milioane de euro. Francezul se pare că nu dă randamentul scotat, iar conducerea campioanei Spaniei nu ar avea nimic împotrivă dacă s-ar despărţi de el.

Conform cotidianului spaniol Mundo Deportivo, Manchester United este extrem de interesată de serviciile fotbalistului în vârstă de 29 de ani.

Mai mult, spaniolii scriu că englezi de abia aşteaptă să îi ofere lui Griezmann legendarul tricou cu numărul 7, cel care este ocupat în prezent de către Alexis Sanchez. Chilianul este împrumutat însă la Inter Milano, iar zilele sale pe Old Trafford sunt oricum numărate.

Alexis Sanchez a venit în 2018 de la Arsenal, dar nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, el marcând doar cinci goluri în 45 de apariţii pentru „Diavolii roşii”. În cazul în care se va despărţi de Griezmann, Barcelona va putea fi şi mai aproape să îşi îndeplinească marea dorinţă de a îl readuce de la PSG pe Neymar.

  • 120 de milioane este cota de transfer a lui Antoine Griezmann pe site-ul transfermarkt.com
  • campion mondial cu naţionala Franţei în 2018, Griezmann mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2024

 

Afla mai multe despre: barcelonagriezmannmanchester unted 

viewscnt
Articole similare