Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - PSV Eindhoven 4-0. De trei ori Messi. Extratereştrii îşi respectă blazonul

Barcelona - PSV Eindhoven 4-0. De trei ori Messi. Extratereştrii îşi respectă blazonul
Comentarii

Barcelona şi-a anunţat candidatura la trofeul Ligii Campionilor printr-o victorie fără drept de apel în primul meci al Grupei B, 4-0 cu PSV Eindhove, în direct la Telekom Sport 1.

Barcelona revin cu o victorie în grupele cele mai importante competiţii europene. Extratereştrii şi-a respectat blazonul şi nu a avut nicio problemă în prima etapă din Grupa B, cu PSV Eindhoven. 

VEZI AICI toate golurile din Liga Campionilor

Revenirea lui Mark van Bommel pe Camp Nou nu a fost una de bun augur pentru echipa lui, care au încasat primul gol al serii de la Lionel Messi, dintr-o lovitură liberă executată fără cusur, chiar dacă olandezii au încercat o schemă în zid. 
Echipa blaugrana a dominat jocul în continuare şi a mai lovit de două ori fulgerător. În minutul 75, Dembele a înscris după o acţiune persoanlă de clasă, iar două minute mai târziu, Messi a penalizat din nou apărarea adversă şi a înscris golul 102 din Liga Campionilor.
Doar câteva minute mai târziu, Umtiti a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, dar Valverde a mutat rapid şi l-a introdus pe Langlet. Cu un om mai puţin, Barcelona a rămas periculoasă, iar în minutul 87, Messi şi-a completat hattrick-ul şi a închis tabela de marcaj, la 4-0 pentru catalani. 

Echipele de start:

Barcelona: ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba - Rakitic, Sergio Busquets, Coutinho - Messi, Suarez, Dembele
Rezerve: Cillessen, Rafinha, Lenglet, Munir, Arthur, Nelson Semedo, Vidal

PSV: Zoet - Dumfries, Schwaab, Viergever, Esmoris Tasende - Rosario, Hendrix, Pereiro - Bergwijn, de Jong, Lozano
Rezerve: Room, Behic, Isimat-Mirin, Malen, Gutierrez, Ramselaar, Sainsbury


După ce a dezamăgit în ultimii trei ani şi a părăsit Liga Campionilor de fiecare dată în sferturile de finală, Barcelona începe o nouă stagiune doar cu gândul de a recuceri trofeul pe care în ultimii ani a pus stăpânire Real Madrid. Cu un singur transfer spectaculos în această vară, Arturo Vidal, trupa blau-grana începe parcursul în competiţie împotriva lui PSV Eindhoven, echipă ce a depăşit faza grupelor doar de 4 ori în istorie. Olandezii îşi pun cele mai mari speranţe în mexicanul Hirving Lozano, fotbalisul cotat la 30 de milioane de euro şi care la CM din Rusia a marcat golul victoriei naţionalei sale în faţa Germaniei. 

  • LIVE VIDEO | Barcelona - PSV, de la 19:55, în direct pe Telekom Sport 1 şi live online pe site-ul telekomtv.ro

Valverde nu are nicio absenţă importantă pentru întâlnirea de diseară care deschide noul sezon de Liga Campionilor. O singură certitudine vom avea după partida de diseară. Măcar una dintre cele două nu îşi va putea păstra parcursul perfect de până acum. Ambele au câştigat toate meicurile de campionat jucate în acest sezon. Spaniolii au patru victorii, iar batavii cinci. 

 

Afla mai multe despre: barcelonapsvliga campionilor 

viewscnt
Articole similare