Experiențe împreună.
You are here:

Barcelona răzbună plecarea lui Messi. Starul de la PSG, pe Camp Nou! Lovitura la care se lucrează în secret

Barcelona răzbună plecarea lui Messi. Starul de la PSG, pe Camp Nou! Lovitura la care se lucrează în secret

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Simons (18 ani), fotbalist crescut în academia Barcelonei şi care acum se află la PSG, vrea să revină la Barcelona. Presa din Spania scrie că fotbalistul a luat legătura cu agentul său, Mino Raiola, pentru a reveni pe Camp Nou, de unde a plecat în vara lui 2019, gratis. Revenirea luI Xavi Simons ar fi o adevărată lovitură pe care Joan Laporta şi conducerea clubului ar da-o, în plină reconstrucţie a echipei.

Barcelona răzbună plecarea lui Messi. Starul de la PSG vrea pe Camp Nou: "A vorbit cu agentul"

La Masia, celebra academie Barcelonei, a produs de-a lungul timpului mai mulţi jucători care au ajuns emblematici pentru clubul catalan. În ultimii ani, unul dintre "produsele" aşteptate să explodeze, ca potenţial, este Xavi Simons. Talentul crescut de Barcelona a ajuns în vara lui 2019 la PSG, gratis, după ce contractul său cu catalanii a expirat.

Doar că acum, se pare, că acesta vrea să revină la Barcelona. Potrivit jurnalistului Adrian Sanchez, Xavi Simons şi-a contactat agentul, pe Mino Raiola, pentru a-l întreba dacă există posibilităţi să revină la Barcelona. La PSG, Xavi Simons a jucat foarte mult pentru echipa a doua a clubului şi a participat de multe ori la antrenamentele echipei mari, alături de Mbappe, Neymar şi acum Messi.

La echipa de la PSG, Xavi Simons a strâns doar 13 minute în două meciuri de campionat.

Contractul lui Xavi Simons cu PSG expiră în vara lui 2022 şi, având în vedere relaţia bună dintre Joan Laporta, preşedintele clubului, şi agentul Mino Raiola acesta ar putea reveni pe Camp Nou. Mai ales că Barcelona se află într-un plin proces de întinerire a echipei. Catalanii au promovat mulţi tineri, cu ajutorul antrenorului Ronald Koeman, printre care se număra Gavi, Araujo, Mingueza, Pedri, Alex Balde, Nico Gonzalez sau Yusuf Demir.

Revenirea lui Xavi Simons la FC Barcelona ar putea fi lovitura catalanilor aplicată celor de la PSG pentru transferurile lui Neymar (2017, 222 de milioane de euro) şi Messi (gratis, 2021) de pe Camp Nou.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Xavi Simons în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare