Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona reactivează transferul lui Neymar după umilinţa cu Bayern! Oferta pregătită de catalani pentru PSG

Barcelona reactivează transferul lui Neymar după umilinţa cu Bayern! Oferta pregătită de catalani pentru PSG

FC Barcelona

Comentarii

Într-o perioadă în care criza pare fără sfârşit la FC Barcelona, catalanii caută soluţii să-şi întărească echipa. Brazilianul Neymar (28 de ani) de la PSG e din nou cap de listă în ceea ce priveşte transferurile pe Camp Nou. Şefii consideră că Neymar e singurul jucător care poate face ca echipa să meargă din nou şi să-i încânte pe fani.

Dezamăgirea uriaşă trăită de Barcelona în umilinţa cu Bayern, 2-8 în Liga Campionilor, nu poate fi ştearsă cu buretele, însă şefii catalani încearc să facă totul pentru ca durerea să fie cât mai puţin resimţită în continuare. Astfel, potrivit Sport, Neymar este din nou o opţiune serioasă de transfer pentru FC Barcelona, care părea că a renunţat la ideea de a-l aduce pe brazilian în aceast vară din lipsă de fonduri.

Totuşi, ca să poată să îl cumpere pe Neymar, Barcelona va trebui să vândă mai întâi. Ca atare, presa din Spania a anunţat, duminică, că mai mulţi jucători, printre care Dembele, Suarez, Jordi Alba sau Vidal sunt de vânzare în încercarea de a face rost de bani pentru a reîmprospăta o echipă aflată pe final de ciclu. Totuşi, Sport scrie că Barcelona consideră că o tranzacţia care să-l includă pe Antoine Griezmann şi o sumă de 50-60 de milioane de euro ar fi suficientă pentru a-i convinge pe cei de la PSG să accepte să-l lase pe Neymar înapoi pe Camp Nou.

Barcelona aproape să bată palma cu noul antrenor, Ronald Koeman!

Mundo Deportivo scrie că Ronald Koeman şi şefii Barcelonei sunt aproape să se înţeleagă şi antrenorul să devină A1 la FC Barcelona. După ce ieri a fost surprins cum pleca de la Barcelona cu un avion privat, al aeroportul El Prat, varianta Koeman la FC Barcelona prinde din ce în ce mai mult contur. Mundo Deportivo scrie că Ronald Koeman e alesul, iar acesta va semnat un contract pe două sezoane cu gruparea catalană. Înţelegerea poate fi prelungită în funcţie de dorinţa preşedintelui Bartomeu.

Astfel, Ronaldo Koeman le-a luat faţa lui Xavi Hernandez şi Mauricio Pochettino, alţi doi antrenori de pe lista lui Josep Maria Bartomeu.

Afla mai multe despre: fc barcelonaneymartransferpsg 

viewscnt
Articole similare