Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona renunţă la marea dorinţă a lui Koeman! Fotbalistul era dat ca şi transferat, dar catalanii nu-l mai vor

Barcelona renunţă la marea dorinţă a lui Koeman! Fotbalistul era dat ca şi transferat, dar catalanii nu-l mai vor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona renunţă la transferul lui Memphis Depay (26 de ani), fotbalistul pe care Ronald Koeman (57 de ani), antrenorul catalanilor, l-a cerut cu insistenţă de când a fost instalat pe banca tehnică de pe Camp Nou.

Barcelona renunţă la transferul lui Memphis Depay. Olandezul era marea dorinţă a lui Koeman

La venirea la FC Barcelona, Ronald Koeman a avut două mari dorinţe şi se pare că niciuna nu se va îndeplini. Olandezul i-a cerut pe Memphis Depay (26 de ani) şi Georginio Wijnaldum (30 de ani), oameni cu care a lucrat la naţionala batavă, dar niciunul n-a sosit pe Camp Nou. Şi, după informaţiile oferite de presa spaniolă, nici nu vor ajunge.

Potrivit jurnalistului Santi Ovalle, Barcelona nu va face niciun transfer până nu va fi ales un nou preşedinte, la alegerile de pe 24 ianuarie. În plus, clubul nu crede că Depay e genul de atacant de care Barcelona are nevoie. Mai mult, pentru a face transferuri, catalanii vor trebui să puncteze mai întâi la capitolul plecări, având în vedere situaţia financiară dificilă după pandemia de COVID-19.

Memphis Depay rămâne liber de contract în vara lui 2021, după ce nu şi-a dat acordul să-şi prelungească înţelegerea cu Olympique Lyon.

Afla mai multe despre: barcelonatransfermemphis depayrenuntare 

viewscnt
Articole similare