Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona renunţă la Umtiti. Eric Abidal l-a găsit pe înlocuitorul francezului. Joacă în Europa!

Barcelona renunţă la Umtiti. Eric Abidal l-a găsit pe înlocuitorul francezului. Joacă în Europa!

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona este decisă să renunţe la serviciile fundaşului francez Samuel Umtiti. Acesta ar putea fi înlocuit cu tânărul Edson Alvarez de la Ajax Amsterdam.

La numai 22 de ani, Edson Alvarez Velzaquez ar putea fi în faţa celui mai important moment al carierei sale. Mexicanul din defensiva lui Ajax ar urma să fie transferat de Barcelona, anunţă presa catalană.

Transfer la Barcelona! Umtiti urmează să fie vândut. Pe cine vrea Barca în locul său

Fotbalistul născut la Tlalnepantla poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca fundaş dreapta sau mijlocaş defensiv, detalii pe care scouterii Barcelonei le-au remarcat. Eric Abidal este principalul susţinător al transferului lui Edson Alvarez, cel care în defensiva catalană ar urma să-l înlocuiască pe Samuel Umtiti. Intrat în dizgraţia conducerii şi a vestiarului de pe Camp Nou, Umtiti ar putea pleca în Premier League, acolo de unde a primit deja mai multe propuneri.

În locul său, Barca vrea să-l aducă pe Alvarez, un fundaş pe care Ajax l-a adus anul trecut de la America din Mexic.

La 22 de ani, Edson Alvarez are deja 31 de selecţii în naţionala ţării sale, iar Ajax a plătit pentru el, impresionanta sumă de 15 milioane de euro. El a fost adus de ”lăncieri” pentru a-l înlocui pe Matthijs de Ligt, fotbalist plecat la Juventus Torino. Edson Alvarez a marcat al doilea gol al meciului din UEFA Champions League cu Lille. A devenit astfel primul mexican din istoria competiţiei care marchează la debutul în UCL.

”Edson este un jucător foarte tehnice, cu un joc aerian excelent” l-a descris selecţionerul mexicanilor, Juan Carlos Osorio, după debutul lui Alvarez în naţionala ţării sale. La Ajax, Edson Alvarez are 23 de meciuri în acest sezon şi 2 goluri marcate. A fost inclus în cel mai bun 11 din zona CONCACAF în 2018, iar în 2019 a cucerit alături de naţionala ţării sale Gold Cup.

Afla mai multe despre: umtitiedson alvarez 

viewscnt
Articole similare