Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona s-a înţeles cu viitorul antrenor! Laporta l-a convins: contract pe trei ani!

Barcelona s-a înţeles cu viitorul antrenor! Laporta l-a convins: contract pe trei ani!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona s-a înţeles cu viitorul antrenor al echipei a doua. Sergi Barjuan (49 de ani), legendă a clubului, a acceptat să preia postul lăsat liber după ce Garcia Pimienta a fost dat afară. Este o nouă decizie importantă luată de preşedintele Joan Laporta, reales de socios în martie 2021, după ce a decis viitorul lui Koeman, a rezolvat trei transferuri şi e aproape să bată palma cu Messi.

Barcelona s-a înţeles cu viitorul antrenor al echipei a doua. Laporta l-a convins! Va semna pe trei ani

Joan Laporta l-a dat afară pe Garcia Pimienta de la echipa secundă a Barcelonei, asta deşi tehnicianul fusese reconfirmat în funcţie cu puţin timp înainte de despărţire. Preşedintele Barcelonei s-a supărat pentru faptul că Pimienta aspira să fie antrenorul echipei mari într-o zi, lucru care el nu a fost de acord. Alesul lui Laporta pentru înlocuirea lui Pimienta este Sergi Barjuan.

Negocierile dintre şefii Barcelonei şi Sergi Barjuan au durat câteva zile şi se pare că părţile au ajuns la un acord. Potrivit presei din Spania, Barjuan va semna un contract pe trei ani şi va antrena echipa secundă a Barcelonei, unde au şansa să joace talentele şlefuite în celebra academie a catalanilor, La Masia.

Cine este Sergi Barjuan, noul antrenor al Barcelonei B

Sergi Barjuan a fost unul dintre susţinătorii lui Joan Laporta în campania electorală dinaintea alegerilor pentru noul preşedinte al Barcelonei. În cursă, Laporta i-a învins pe Victor Font şi Toni Freixa. Barjuan, fost fundaş stânga şi central, a crescut în La Masia şi a jucat 382 de meciuri pentru Barcelona, timp în care a marcat de 11 ori şi a livrat 20 de pase de gol.

Între 2009 şi 2011, Sergi Barjuan a antrenat echipa U18 a Barcelonei, iar în CV-ul de antrenor mai are nume precum Recreativo Huelva, Almeria, Mallorca şi Zhejiang.

Afla mai multe despre: barcelonasergi barjuanantrenorbarcelona bjoan laporta 

viewscnt
Articole similare