Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, salvată de Pique! Fundaşul a acceptat reducerea salariului pentru ca Memphis şi Eric Garcia să fie înregistraţi înaintea noului sezon

Barcelona, salvată de Pique! Fundaşul a acceptat reducerea salariului pentru ca Memphis şi Eric Garcia să fie înregistraţi înaintea noului sezon

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îi va înscrie pe Depay şi Eric Garcia în cursul zilei de sâmbătă, după ce Pique a acceptat reducerea salariului.

UPDATE:

FC Barcelona a reuşit să îi înregistreze pe Memphis Depay, Eric Garcia şi Rey Manaj, în anticiparea partidei cu Real Sociedad. Pentru ca aceasta să se întâmple, vicecăpitanul Pique a acceptat o reducere considerabilă a salariului, care era estimat înainte la 17 milioane de euro.

"Memphis, Eric Garcia şi Rey Manaj au fost înregistraţi la Liga Profesionistă. cest lucru i se datorează lui Gerard Pique, al doilea căpitan al echipei, care a acceptat să-şi reducă semnificativ salariu. Clubul negociază în continuare reduceri salariale cu alţi doi căpitani, Sergio Busquets şi Jordi Alba", a anunţat formaţia catalană.


Ştirea iniţială:

Cei doi fotbalişti nu au putut fi încă înregistraţi pentru noul sezon, dar jurnalistul Albert Roge confirmă că gruparea catalană a rezolvat situaţia, iar cei doi fotbalişti vor fi înscrişi în cursul zilei de sâmbătă.

Memphis Depay şi Eric Garcia au fost achiziţionaţi în această vară, în calitate de jucători liberi.

Cei doi s-au lovit de situaţia dificilă din punct de vedere financiar a clubului catalan, care l-a pierdut între timp pe Leo Messi.

Cotat la 45 de milioane de euro, Memphis Depay a fost adus pe Camp Nou după experienţa Olympique Lyon. A mai jucat în cariera sa la PSV Eindhoven şi Manchester United. Depay are 68 de selecţii în reprezentativa Olandei şi 28 de goluri marcate.

Eric Garcia a fost achiziţionat după ce i-a expirat contractul cu Manchester City. Cotat la 20 de milioane de euro, Garcia este legat de Barcelona până în 2026. El s-a format la Barca, iar între 2018 şi 2021 a jucat pentru Manchester City.

Afla mai multe despre: depayeric garcia 

viewscnt
Articole similare