Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona scapă de "balast". S-a găsit cumpărător pentru încă unul dintre jucătorii trecuţi pe lista neagră de Koeman

Barcelona scapă de "balast". S-a găsit cumpărător pentru încă unul dintre jucătorii trecuţi pe lista neagră de Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Samuel Umtiti (26 de ani) e pe lista plecărilor la FC Barcelona şi s-ar putea întoarce la Olympique Lyon, club de la care a fost cumpărat de formaţia catalană în 2016, pentru 25 de milioane de euro. Presa apropiată de Barcelona susţine faptul că Lyon studiază atent posibilitatea readucerii lui Umtiti.

Trecut pe lista indezirabililor încă dinainte de venirea lui Ronald Koeman la FC Barcelona, Samuel Umtiti n-a avut mai mult noroc nici cu antrenorul olandez. Ca de la fundaş la fost fundaş, Koeman i-a transmis francezului că nu intră în calculele sale pentru sezonul viitor, iar Barcelona îi caută o echipă. Umtiti s-ar putea întoarce la Olympique Lyon, scrie Sport, care anunţă faptul că francezii studiază atent situaţia lui Umtiti şi vor încerca să-l transfere.

Singura problemă e contractul mare pe care îl are Umtiti la FC Barcelona, salariul său fiind unul imposibil de acoperit de Lyon. Campion mondial cu Franţa în 2018, Samuel Umtiti a căzut în dizgraţiile celor de la Barcelona după ce a stat mai mult accidentat, preferând să nu se opereze pentru a putea juca alături de starurile lui Didier Deschamps la Mondialul din 2018, pe care "Cocoşii galici" l-au şi câştigat.

Samuel Umtiti face parte de pe o listă a plecărilor pe care se mai regăsesc Luis Suarez sau Arturo Vidal, după ce Ivan Rakitic a fost vândut la FC Sevilla. Dacă s-ar perfecta transferul, Samuel Umtiti ar ajunge la o semifinalistă a ediţiei trecute de Liga Campionilor, fază în care Barcelona nu a ajuns pentru că a fost distrusă de Bayern cu 8-2, fără fundaşul francez pe teren. 

Din 2016 şi până în prezent, Samuel Umtiti a jucat 116 meciuri şi a marcat de două ori în toate competiţiile pentru FC Barcelona, trecându-şi în cont şi un assist. Fundaşul a câştigat două titluri, două Cupe ale Spaniei şi două Supercupe ale Spaniei în tricoul blaugrana.

Afla mai multe despre: samuel umtitilyontransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare