Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona scapă de "balastul" Coutinho. Şefii de pe Camp Nou negociază cedarea sa, iar clubul l-a contactat deja pe brazilian

Barcelona scapă de "balastul" Coutinho. Şefii de pe Camp Nou negociază cedarea sa, iar clubul l-a contactat deja pe brazilian

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poate scăpa de brazilianul Coutinho (28 de ani), cel mai scump transfer făcut vreodată de clubul catalan. Formaţia de pe Camp Nou îl poate ceda la Chelsea pe Coutinho, o rivală a lui Liverpool, formaţia de unde a fost transferat "magicianul", la începutul lui 2018.

Împrumutat la Bayern Munchen până la finalul sezonului, Coutinho s-ar putea întoarce în Premier League din sezonul următor. Brazilianul e dorit la Chelsea, iar Barcelona vrea să-şi amortizeze cât mai mult din investiţia făcută în fotbalistul de 27 e ani la începutul lui 2018, când au plătit 150 de milioane de euro lui Liverpool.

Sport, ziarul de casă al catalanilor, scrie despre interesul lui Chelsea pentru Coutinho şi notează faptul că şefii celor două cluburi au luat deja primele contacte în ceea ce priveşte o posibilă trecere a acestuia pe Stamford Bridge. Conform sursei citate, Chelsea vrea mai întâi să-l împrumute pe Coutinho, iar apoi să-l cumpere definitiv, dacă acesta va da satisfacţie. De asemenea, după ce a primit acceptul Barcei, Chelsea a discutat şi cu Coutinho pentru a vedea ce planuri are acesta.

Bayern are prima opţiune de cumpărare a brazilianului Coutinho, însă suma pe care o cere Barcelona, 110 milioane de euro, este considerată prea mare de bavarezi. Totuşi, Coutinho nu se va întoarce sigur pe Camp Nou, după ce şefii l-au anunţat că n-au nicio intenţie de a-l aduce înapoi, chiar dacă Quique Setien, antrenorul catalanilor, n-ar fi împotriva acestei mutări.

  • 150 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru transferul lui Coutinho
  • 70 de milioane e cota e piaţă a brazilianului în acest moment, potrivit transfermarkt
  • 2023 e anul în care expiră contractul dintre FC Barcelona şi Coutinho

Afla mai multe despre: coutinhobarcelonachelseatransfer 

viewscnt
Articole similare