Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona se bate cu Liverpool pentru transferul unui fost adversar al CFR-ului! Ce fotbalist are de ales între Camp Nou şi Anfield

Barcelona se bate cu Liverpool pentru transferul unui fost adversar al CFR-ului! Ce fotbalist are de ales între Camp Nou şi Anfield

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a ales fundaşul central pe care vrea să-l transfere. Catalanii îl vor pe Diego Carlos (27 de ani), apărătorul care s-a făcut remarcat la FC Sevilla, care are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro. Gruparea blaugrana are concurenţă: Liverpool a pus ochii pe fundaşul din Brazilia.

Cu Samuel Umtiti pe lista de transferuri, Barcelona a căutat soluţii pentru linia de fund şi s-a vorbit de mai multe variante, printre care Dayot Upamecano, de la RB Leipzig. Se pare, totuşi, că şefii catalani au ales altă variantă de transfer. Una mai apropiată şi mai cunoscută. Barcelona îl vrea pe Diego Carlos, fundaşul Sevillei, scrie Sport, ziarul de casă al catalanilor. Fostul adversar al CFR-ului e dorit pe Camp Nou şi are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro în contractul cu andaluzii.

Carlos a avut un sezon excelent până la întreruperea datorată pandemiei de Coronavirus, iar Barcelona îl consideră un fundaş complet, care a demonstrat că e pregătit să facă pasul. Eric Abidal, directorul sportiv al catalanilor, l-a propus pe Diego Carlos la FC Barcelona, iar conducerea va face tot posibilul pentru aducerea sa.

Clauza de reziliere este una destul de mare, având în vedere condiţiile economice actuale, însă în birourile catalanilor se lucrează la o variantă de transfer. Şefii sunt convinşi că pot obţine transferul lui Diego Carlos şi pentru mai puţini bani şi sunt gata să-l folosească pe Ivan Rakitic (32 de ani), cel care vrea să se întoarcă la FC Sevilla, drept monedă de schimb.

Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool

FC Barcelona nu e singura echipă care îl vrea pe Diego Carlos. Fundaşul brazilian de la FC Sevilla e monitorizat atent şi de FC Liverpool, unde e dorit de Jurgen Klopp. Managerul neamţ vrea ca acesta să facă pereche cu olandezul Virgil van Dijk îl centrul apărării de pe Anfield Road. Spre deosebire de Barcelona, Liverpool e mai potentă financiar în acest moment şi ar putea să-i achite fără probleme clauza de reziliere lui Diego Carlos. N-ar fi primul transfer al lui unui fundaş central pe care Liverpool plăteşte bani mulţi: în decembrie 2017, "cormoranii" au plătit 85 de milioane de euro pentru aducerea lui Van Dijk de la Southampton.

Diego Carlos a jucat în dubla CFR Cluj - FC Sevilla din 16-imile de finală din Europa League.

Afla mai multe despre: diego carlosfc barcelonatransferliverool 

viewscnt
Articole similare