Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona se luptă cu Arsenal pentru un campion mondial

Barcelona se luptă cu Arsenal pentru un campion mondial

FC Barcelona

Comentarii

Cum transferul lui Adrien Rabiot pare din ce în ce mai greu de realizat, FC Barcelona s-a reorientat şi va intra în cursa pentru semnătura unui fotbalist pe care Arsenal îl curtează de două luni.

Unai Emery este principalul artizan al transferului lui Steven N'Zonzi de la FC Sevilla la Arsenal, "tunarii" fiind dispuşi să ofere 40 de milioane de euro pentru mijlocaşul defensiv francez.

Interesul Barcelonei poate schimba însă lucrurile, în ciuda faptului că N'Zonzi era interesat să lucreze din nou sub comanda lui Emery. Dificultatea transferului lui Rabiot de la Paris Saint Germain îi obligă pe catalani să caute alte soluţii, iar Steven N'Zonzi pare o alternativă excelentă din varii motive.

Fotbalistul cunoaşte bine campionatul spaniol şi este pe placul antrenorului Ernesto Valverde. În plus, Steven N'Zonzi ar aduce un plus de forţă liniei mediene catalane, dar şi un bagaj tehnic suficient de bun pentru a juca alături de Rakitic, Messi, Coutinho sau proaspăt transferaţii Malcom şi Arthur. La cei 1.97 cm ai săi, fotbalistul care a făcut parte din naţionala Franţei, campioană Mondială în Rusia, poate fi de asemenea un complement excelent pentru Sergio Busquets, mijlocaşul defensiv titular al campioanei Spaniei.

Pe numele său complet Steven N'Kemboanza Mike N'Zonzi, mijlocaşul francez a venit la Sevilla în 2015 şi a strâns 90 de apariţii în La Liga şi 136 de jocuri în total pentru gruparea andaluză, cu care a câştigat UEFA Europa League în 2015-2016.

FC Sevilla vrea minim 40 de milioane de euro pentru N'Zonzi şi, ţinând cont că pe 15 decemebrie jucătorul împlineşte 30 de ani, aceasta ar putea fi suma finală a tranzacţiei scrie El Mundo Deportivo.

Afla mai multe despre: n'zonzibarcelonaarsenaltransferuri 

viewscnt
Articole similare