Experiențe împreună.
You are here:

Barcelona se mai desparte de un jucător. Merge în Franţa, la Olympique Marseille

Barcelona se mai desparte de un jucător. Merge în Franţa, la Olympique Marseille

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul stânga Juan Miranda nu vrea să fie a treia varianta pe post la Barcelona, aşa că va merge împrumut un sezon în Ligue 1, la Olympique Marseille.

Odată cu venirea lui Junior Firpo, de la Betis la Barcelona, Juan Miranda a devenit a treia opţiune pentru formaţia antrenată de Ernesto Valverde. Nemulţumit de acest statut, fundaşul stânga de 19 ani a cerut conducerii să-l lase să plece, însă aceştia nu au fost de acord. Simţind "miros de scandal", Juventus Torino a intrat pe fir şi a încercat să-l transfere. Nici de această dată conducerea Barcelonei nu a fost de acord să se despartă de jucătorul crescut în academia proprie, la "La Masia". Chiar dacă nu a fost lăsat să plece, Miranda a primit promisiunea că va fi lăsat să meargă împrumut, iar acest lucru s-a întâmplat. A ajuns la Olympique Marseille, pentru un sezon, dar fără opţiune de cumpărare.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe