Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona se pregăteşte să facă primul transfer din 2020. Catalanii au pregătit oferta pentru un puşti de 35 de milioane de euro

Barcelona se pregăteşte să facă primul transfer din 2020. Catalanii au pregătit oferta pentru un puşti de 35 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona este în stare să facă orice pentru a cumpără un fotbalist de la Dinamo Zagreb. Este vorba despre Dani Olmo (21 de ani), cel pe care catalanii l-au avut în curte în perioada 2007-2014.

Conform Mundo Deportivo, conducerea Barcelonei a înaintat o ofertă campioanei Croaţiei pentru a îl achiziţiona pe mijlocaşul ofensiv. Dacă tranzacţia nu se va face în această iarnă, Barca va face tot posibilul pentru a îl lua pe Olmo în vară.

Sursele cotidianului AS susţin că fotbalistul este interesat să revină pe Camp Nou, acolo unde şi-a făcut junioratul. Contractul lui Olmo cu Dinamo Zagreb expiră în vara lui 2021. 

Cotat la 35 de milioane de euro, Dani Olmo a evoluat în nouă meciuri în acest sezon din Croaţia, perioadă în care a marcat trei goluri şi a oferit trei pase decisive.

Spaniolul şi-a exprimat interesul de a pleca de la Dinamo Zagreb, dar croaţii se pare că nu au de gând să îi dea drumul prea uşor.

„Vara trecută a fost un moment ideal pentru mine să fac pasul următor. Acest lucru nu s-a întâmplat, dar am fost fericit să joc în continuare la echipa campioană. Totuşi, cred că aventura mea la Zagreb s-a încheiat şi vreau să fac un pas în faţă pentru a îmi continua evoluţia”, a fost declaraţia lui Dani Olmo.

Cu toate acestea, Dinamo Zagreb nu are de gând să îi dea drumul lui Olmo la un preţ mai mic de 35 de milioane de euro, suma la care este cotat pe siteul transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: barcelonadani olmo 

viewscnt
Articole similare