Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - Sevilla. Se joacă pentru trofeu în Spania

Barcelona - Sevilla. Se joacă pentru trofeu în Spania

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Barcelona - Sevilla Cupa Spaniei 21.04.2018. În această seară avem programată finala Cupei Spaniei. Barcelona are parte de un duel greu, în compania Sevillei.

Duelul pune faţă în faţă două dintre reprezentantele Spaniei în sferturile de finală UEFA Champions League. Nici una nu a mers însă mai departe. Catalanii au fost scoşi de Roma, după acel 0-3 de poveste, în timp ce Sevilla a fost eliminată de Bayern Munchen.

Ponturi pariuri Barcelona - Sevilla Cupa Spaniei 21.04.2018

Catalanii au titlul ca şi asigurat în Spania. Au 12 puncte avans faţă de Atletico Madrid, când mai sunt cinci etape de jucat. Barcelona este singura echipă din Europa neînvinsă în campionat. A pierdut doar două meciuri tot sezonul, cu Espanyol în optimile de finală ale Cupei, respectiv meciul mai sus menţionat cu AS Roma. Vine după o remiză surprinzătoare cu Celta Vigo, scor 2-2, în ultima etapă. Dacă se impune, Barcelona îşi trece în palmares al 4-lea trofeu consecutiv şi al 30-lea din istorie. De asemenea, catalanii îşi pot trece în palmares al 8-lea event din istorie.

Cele mai bune cote sunt întotdeauna pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Ponturi pariuri Barcelona - Sevilla Cupa Spaniei 21.04.2018

Echipa este fără victorie de şapte meciuri în toate competiţiile, timp în care a bifat patru remize şi trei înfrângeri. Seria cea mai recentă arată trei remize consecutive. Echipa riscă să piardă calificarea în sezonul viitor de cupe europene. Este pe locul 7 în campionat, ultimul care duce în Europa League, iar avansul faţă de următoarea clasată este de numai un punct. Sevilla are în palmares 5 Cupe ale Spaniei, ultima câştigată în urmă cu opt ani. Andaluzii au o singură victorie în ultimele 21 de meciuri cu Barcelona. În Cupă s-au întâlnit ultima dată în 2016, tot în finală, iar catalanii s-au impus cu 2-0 după prelungiri.

Barcelona - Sevilla 1 @ 1.47

Afla mai multe despre: barcelonasevillacupa spanieifinalamessi 

viewscnt
Articole similare