Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi-a stabilit primele ţinte pentru vara lui 2021! Fotbaliştii de pe lista catalanilor

Barcelona şi-a stabilit primele ţinte pentru vara lui 2021! Fotbaliştii de pe lista catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi-a stabilit primele două ţinte pe piaţa transferurilor pentru perioada de mercato din vară. Revenirea lui Eric Garcia (20 de ani), de la Manchester City, e deja antamantă de formaţia catalană, care caută acum o soluţie pentru banda stângă a defensivei.

Catalanii caută o dublură pe măsură pentru Jordi Alba (32 de ani), fundaşul stânga titular din ultimii aproape 10 ani de pe Camp Nou. Junior Firpo n-a convins şi a fost tras pe linie moartă de Ronald Koeman, iar directorul sportiv al Barcelonei, Ramon Planes, a discutat cu candidaţii la preşedinţia de pe Camp Nou şi a aflat care sunt ţintele acestora pentru înlocuirea lui Junior Firpo.

Firpo nu mai e dorit şi, la rândul său, vrea să plece, dar n-a fost lăsat de şefii Barcelonei să părăsească echipa în această perioadă de mercato pentru că nu pot face transferuri din cauza situaţiei financiare precare. Presa din Spania a aflat numele jucătoirlor de pe lista trupei blaugrana.

Concret, Mundo Deportivo scrie că Barcelona îi are pe listă pe Jose Gaya (25 de ani), fundaşul Valenciei, şi pe Marcos Alonso (30 de ani), fundaşul lui Chelsea. Cei doi sunt principalii candidaţi la postura de rezervă a lui Jordi Alba pe Camp Nou. Cea mai bună investiţie pentru Barcelona ar fi aducerea lui Jose Gaya, un apărător mai tânăr şi de viitor, având în vedere că se luptă cu Alba şi la postul de titular în naţionala Spaniei.

Eric Garcia, fundaşul lui Manchester City, va reveni la FC Barcelona liber de contract, în vara lui 2021, după ce a bătut palma cu şefii de pe Camp Nou şi a refuzat prelungirea contractului pe Etihad. Acordul e total.

Afla mai multe despre: gayaalonsotransferbarcelonatinte 

viewscnt
Articole similare