Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi City, negocieri avansate pentru un schimb de jucători! "Cetăţenii", ofertă de nerefuzat pentru un titular al catalanilor

Barcelona şi City, negocieri avansate pentru un schimb de jucători! "Cetăţenii", ofertă de nerefuzat pentru un titular al catalanilor

FC Barcelona

Comentarii

Manchester City şi FC Barcelona sunt în negocieri avansate pentru un schimb de jucători. Englezii şi catalanii vor să facă schimb de fundaşi dreapta, iar "Cetăţenii" vor să-l cumpere pe Nelson Semedo (25 de ani). Aceştia îl oferă pe Joao Cancelo la schimb, plus bani.

Barcelona vrea să scape de Semedo, City vrea să scape de Cancelo, iar cele două cluburi pregătesc un schimb. Sport, ziarul de casă al catalanilor, scrie despre negocierile dintre şefii celor două echipe. Se pare, însă, că trupa antrenată de Pep Guardiola e gata să plătească şi o sumă de bani pentru a-l avea pe Nelson Semedo pe Etihad Stadium.

În plus, aşa cum au anunţat încă de acum câteva săptămâni, Sport scrie că oficialii catalanilor l-au anunţat pe Jorge Mendes, agentul fotbalistului, că îi dau permisiunea să negocieze plecarea fundaşului. FC Barcelona vrea 45 de milione de euro în schimbul portughezului, dar sunt deschişi şi la un schimb.

Negocierile dintre Nelson Semedo şi FC Barcelona pentru un nou contract au intrat în impas. Actuala înţelegere dintre cele două părţi expiră în vara lui 2022.



Joao Cancelo a ajuns la Manchester City tot în urma unui schimb. Juventus l-a cedat sub comanda lui Guardiola, iar la Torino a ajuns brazilianul Danilo. Semedo şi Cancelo sunt colegi în naţionala Portugaliei.

Fundaşul dreapta de la Manchester City a jucat 1735 de minute în 24 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, a marcat un gol şi a livrat un assist, în timp ce Nelson Semedo a strâns 2.103 minute în 29 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: barcelonamanchester cityschimbsemedocancelo 

viewscnt
Articole similare