Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Juventus, duel pe piaţa transferurilor pentru "noul Pogba". Costă 25 de milioane de euro

Barcelona şi Juventus, duel pe piaţa transferurilor pentru "noul Pogba". Costă 25 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Juventus joacă în UEFA Champions League, miercuri, în direct la Telekom Sport, dar duelul dintre cele două echipe a început mai devreme. El Mundo Deportivo scrie că ambele cluburi urmăresc acelaşi fotbalist, caracterizat ca fiind următorul Paul Pogba.

Cele două cluburi au colaborat în această vară. Pjanic s-a dus la Barcelona, iar Arthur la Juventus, însă acum îşi doresc acelaşi fotbalist: Ryan Gravenberch

Mijlocaşul central de la Ajax, născut în 2002, l-a cucerit deja pe Ronald Koeman. Chiar dacă încă nu a debutat în prima reprezentativă a Olandei, Gravenberch a uimit prin calităţile tehnice şi fizice pe care le deţine. El ar putea fi al treilea jucător de la Ajax care ajunge pe Camp Nou în perioada recentă, după Frenkie de Jong şi Sergino Dest. 

Totodată, Gravenberch, numit "noul Pogba", se încadrează şi în proiectul lui Andrea Pirlo de la Juventus, iar Mino Raiola l-ar putea îndrepta pe fotbalist spre Torino, aşa cum a făcut anul trecut cu Matthijs de Ligt. 

Gravenberch mai are contract cu Ajax până în 2023, iar "lăncierii" i-au fixat o sumă de transfer între 20 şi 25 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: ryan gravenberch 

viewscnt
Articole similare