Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Juventus, un nou schimb de jucători? Pjanic, dorit înapoi la Torino

Barcelona şi Juventus, un nou schimb de jucători? Pjanic, dorit înapoi la Torino

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea neapărat să scape de Miralem Pjanic (31 de ani), iar Max Allegri îl aşteaptă cu braţele deschise înapoi la Torino, iar catalanii şi Juventus ar putea face un nou schimb de jucători, după cel de vara trecută. Catalanii caută soluţii să elibereze masa salarială pentru a putea înregistra noul contract al lui Messi şi ale celor patru noi transferuri.

Barcelona şi Juventus, un nou schimb de jucători?

După un sezon în care nu l-a convins pe Ronald Koeman să-l folosească pe mai mult, Miralem Pjanic e aproape de plecarea de pe Camp Nou, unde venise cu mari speranţe. Site-ul fichajes.net avanează ideea unui nou schimb de jucători între Barcelona şi Juventus, după ce vara trecută Arthur a luat drumul către Torino, iar Pjanic a ajuns pe Camp Nou. Sursa citată scrie că Pjanic ar putea fi trimis înapoi în Italia, la schimb cu Aaron Ramsey (30 de ani).

Pjanic are un salariu foarte greu de suportat de Barcelona având în vedere condiţiile financiare în care se află clubul, 8 milioane de euro, iar revenirea lui Max Allegri ca antrenor la Torino ar putea fi colacul de salvare pentru bosniac. Italianul îl vrea înapoi la Torino. Problema Barcelonei e ca şi Ramsey are un salariu mare la Juventus.

Aaron Ramsey a jucat 1.543 de minute în 30 de meciuri la Juventus în toate competiţiile sezonului trecut, timp în care a marcat de două ori şi a livrat cinci pase de gol. În ceea ce-l priveşte, Pjanic a strâns 1.295 de minute în 30 de partide, dar nu a marcat şi nici nu a oferit vreo pasă de gol.

Afla mai multe despre: barcelonaramseypjanicjuventusschimb 

viewscnt
Articole similare