Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Manchester City pregătesc un schimb de jucători. Catalanii sunt gata să renunţe la un titular, dar cere doi fotbalişti ai lui Guardiola

Barcelona şi Manchester City pregătesc un schimb de jucători. Catalanii sunt gata să renunţe la un titular, dar cere doi fotbalişti ai lui Guardiola

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Manchester City pot realiza un schimb de jucători în această vară. Catalanii sunt gata să ofere un titular formaţiei lui Pep Guardiola, însă cer doi fotbalişti de pe Etihad Stadium în schimb, anunţă presa din Spania.

Concret, Barcelona îi vrea pe Joao Cancelo (26 de ani), dar şi pe tânărul Eric Garcia (21 de ani) şi e gata să-l ofere lui Manchester City pe Nelson Semedo (25 de ani). Fundaşul portughez e mai scump decât cei doi jucători de la City la un loc, consideră şefii Barcelonei, scrie Sport. Rămâne de văzut dacă cele două clubrui vor reuşi să bată palma.

Cancelo nu e un titular de drept la City, însă în ceea ce-l priveşte pe Garcia, Guardiola şi-ar dori să-l păstreze. Ba chiar i-a oferit o mărire de salariu, în speranţa că îl va convinge să semneze o nouă înţelegere cu Manchester City. Eric Garcia a semnat anul trecut cu Manchester City, fiind luat de la celebra academie a Barcelonei, La Masia. Acum, Barcelona îl vrea înapoi şi speră să-l poartă readuce.

Jorge Mendes, celebrul agent portughez, poate fi cheia pentru realizarea mutării. Mendes îi impresariază şi pe Semedo, şi pe Cancelo. Totuşi, sursa citată scrie că negocierile dintre Barcelona şi Manchester City nu vor începe până când nu se va fi terminat sezonul din Liga Campionilor, unde ambele echipe au speranţe că pot câştiga trofeul şi nu-şi doresc ca jucătorii să fie cu gândul în altă parte.



 

Afla mai multe despre: barcelonamanchester cityschimb 

viewscnt
Articole similare