Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Manchester City pregătesc un schimb de jucători! Ce fotbalişti fac rocadă

Barcelona şi Manchester City pregătesc un schimb de jucători! Ce fotbalişti fac rocadă

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Manchester City se pregătesc de un schimb de jucători. Catalanii caută soluţii să-şi întărească linia defensivă şi îl au în vizor pe Joao Cancelo (25 de ani), fostul fotbalist de la Valencia şi Juventus, acum pe Etihad Stadium.

Cancelo e rezerva lui Kyle Waler la Manchester City, iar spaniolul ar putea fi tentat de o mutare la FC Barcelona, formaţie care l-a urmări atent încă de pe vremea când juca la Valencia, în campionatul Spaniei. The Telegraph scrie că echipele ar putea face un schimb de jucători, iar catalanii să-l trimită în Anglia pe Nelson Semedo (25 de ani), fotbalist care n-a dat satisfacţie în perioada petrecută pe Camp Nou.

Joao Cancelo a ajuns la Manchester City tot în urma unui schimb. Juventus l-a cedat sub comanda lui Guardiola, iar la Torino a ajuns brazilianul Danilo. Semedo şi Cancelo sunt colegi în naţionala Portugaliei.

Fundaşul dreapta de la Manchester City a jucat 1735 de minute în 24 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile, a marcat un gol şi a livrat un assist, în timp ce Nelson Semedo a strâns 2.103 minute în 29 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon, timp în care a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: joao cancelonelson semedofc barcelona 

viewscnt
Articole similare