Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Manchester United l-au avut în curte, dar un alt club din Europa a dat lovitura cu el! Are 18 ani şi a marcat deja 10 goluri la echipa mare: "De ce n-am semnat? Nu mi-au făcut ofertă!"

Barcelona şi Manchester United l-au avut în curte, dar un alt club din Europa a dat lovitura cu el! Are 18 ani şi a marcat deja 10 goluri la echipa mare: "De ce n-am semnat? Nu mi-au făcut ofertă!"

Premier League

Comentarii

Gabriel Martinelli (18 ani), "wonderkid-ul" de la Arsenal, a povestit, pentru presa din Spania, despre cum FC Barcelona şi Manchester United l-au ratat. Brazilianul Martinelli a semnat cu Arsenal în vara lui 2019, după ce "tunarii" au plătit aproximativ şapte milioane de euro.

Atacantul a spus că a dat probe şi la FC Barcelona, dar şi la Manchester United, înainte de a semna cu Arsenal. Catalanii şi "Diavolii" nu i-au oferit niciun contract lui Martinelli. A făcut Arsenal, care acum are în curte un fotbalist cu un potenţial enorm. Gabriel Martinelli a marcat deja 10 goluri în 25 de meciuri jucate la prima echipă a "tunarilor" în acest sezon.

Ituano, fostul său club, avea o înţelegere cu Manchester United prin care acesta a plecat timp de patru ani în Anglia să se antreneze cu "Diavolii": "A fost extraordinar. I-am cunoscut pe Pogba, Fellaini, Evra, am făcut poze cu ei. De ce n-am semnat cu United? Nu mi-au făcut niciodată o ofertă, aşa că am plecat înapoi la Ituano şi mi-am făcut treaba", a povestit Martinelli, conform AS.

În 2018, tânărul brazilian a ajuns la Barcelona, la celebra La Masia: "Am ajuns în noiembrie 2018, m-am antrenat în La Masia pentru două săptămâni. N-am fost norocos să cunosc vreunul dintre jucătorii de la prima echipă pentru că era pauză pentru meciurile echipelor naţionale. Nu l-am putut vedea pe Messi. Totul era nou pentru mine în Europa, am fost impresionat cu tot ceea ce aveau cluburile mari", a mai spus Martinelli.



Gabriel Martinelli a fost chemat la lotul naţional al Braziliei de către selecţionerul Tite pentru cantonamentul dinaintea ediţiei din 2019 a Copei America, câştigată de reprezentativa "Selecao".

Afla mai multe despre: gabriel martinelliofertafc barcelonamanchester unitedarsenal 

viewscnt
Articole similare