Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona şi Manchester United se luptă pentru transferul unui atacant cu 22 de goluri marcate în acest sezon! Catalanii sunt în avantaj

Barcelona şi Manchester United se luptă pentru transferul unui atacant cu 22 de goluri marcate în acest sezon! Catalanii sunt în avantaj

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Manchester United se luptă pentru transferul unui atacant de top din Ligue 1. Este vorba despre Moussa Dembele (23 de ani), golgheterul lui Olympique Lyon.

Catalanii şi "Diavolii roşii" vor să transfere acelaşi fotbalist. Moussa Dembele (23 de ani), vârful de atac al lui Olympique Lyon, este unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti din perioada următoare de mercato. Daily Mail scrie că Barca şi Manchester United îl vor pe atacantul francez, iar sursa citată, preluată şi de Sport, anunţă că formaţia de pe Camp Nou are un avantaj în cursa pentru transferul lui Dembele.

Aducerea lui Dembele poate fi complementară la transferul lui Lautaro Martinez, atacantul de la Inter pentru care Barcelona e gata să facă o ofertă-bombă pentru a-l transfera. Preţul lui Moussa Dembele va fi în jurul a 60-70 de milioane de euro.

De partea cealaltă, Ole Gunnar Solskjaer e mare fan al vârfului de atac francez, pe care îl vrea pe Old Trafford. Rămâne de văzut, însă, care va fi destinaţia finală a lui Moussa Dembele.



Crescut la PSG şi trecut pe la Fulham şi Celtic, Moussa Dembele a marcat 22 de goluri şi a oferit şapte pase de gol în 42 de meciuri jucate în acest sezon la Olympique Lyon. Francezul e cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com şi mai are contract cu formaţia franceză până în 2023.

Afla mai multe despre: moussa dembeletransfermanchester unitedfc barcelona 

viewscnt
Articole similare