Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona - transfer de top, cost zero! Revenire de senzaţie anunţată de ESPN: "Bombazo!"

Barcelona - transfer de top, cost zero! Revenire de senzaţie anunţată de ESPN: "Bombazo!"

FC Barcelona

Comentarii

Sezonul din LaLiga a a început de aproape două luni, însă Barcelona caută deja variante de întărire a lotului pentru sezonul viitor, când a pus ochii pe un jucător pe care îl cunoaşte foarte bine. Presa din Spania citează ESPN şi anunţă o revenire de senzaţie pentru echipa catalană.

ESPN a obţinut informaţii despre jucătorul pe care Barcelona vrea să-l transfere gratis, liber de contract, în vara lui 2024, pentru sezonul 2024/2025. Este vorba despre un fotbalist pe care catalanii l-au crescut în celebra academie La Masia, dar care a plecat de la Barcelona în 2013.

ESPN anunţă o revenire de senzaţie la Barcelona în vara lui 2024: "Bombazo!"

Barcelona vrea să-l readucă pe Camp Nou, pe modelul lui Oriol Romeu, pe Thiago Alcantara (32 de ani), fotbalist crescut în propria pepinieră, plecat la Bayern Munchen în vara lui 2013, odată cu Pep Guardiola. Presa din Spania citează ESPN în ceea ce priveşte ştirea cu potenţiala revenire a lui Thiago pe Camp Nou.

Concret, se pare că Thiago Alcantara este una dintre priorităţile lui Xavi pentru echipa catalană, care caută întăriri, astfel că ia în calcul revenirea mijlocaşului în vara viitoare, gratis. Antrenorul Xavi îşi doreşte încă o variantă la mijlocul terenului, dar rămâne de văzut dacă îl va convinge pe Thiago să spună "da" ofertei Barcelonei.

Thiago Alcantara îşi termină contractul cu Liverpool în vara lui 2024, după ce a ajuns la echipa de pe Anfield Road în septembrie 2020, liber de contract de la Bayern.

Crescut la Barcelona, Thiago Alcantara a strâns 100 de meciuri în tricoul blaugrana, timp în care a marcat 11 goluri şi a livrat 20 de pase decisive. Mijlocaşul a câştigat de patru ori titlul de campion în Spania, două Cupe ale Spaniei, 3 Supercupe, dar şi o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei şi un Mondial al Cluburilor.

Afla mai multe despre: barcelonathiagotransferxavilaliga 

viewscnt
Articole similare