Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona transferă de la Juventus! Catalanii sunt foarte interesaţi de transferul unui fotbalist de la "Bătrâna Doamnă"

Barcelona transferă de la Juventus! Catalanii sunt foarte interesaţi de transferul unui fotbalist de la "Bătrâna Doamnă"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona continuă să îşi completeze lista de transferuri pentru următorea perioadă de mercato. Catalanii i-au găsit un înlocuitor lui Nelson Semedo chiar la Juventus, actuala campioană a Italiei.

Varianta în Italia a publicaţiei goal.com scrie despre interesul celor de la Barcelona pentru Mattia De Sciglio (27 de ani), fundaşul dreapta de la Juventus şi din naţionala Italiei. 

Oficialii celor două cluburi, de la Barcelona şi Juventus, au purtat mai multe discuţii în ultima perioadă, iar ideea unei mutări a lui De Sciglio pe Camp Nou a fost avansată, însă momentan negocierile pentru transferul fostului jucător de la AC Milan sunt încă în faza incipientă. 

De Sciglio, care poate acoperi şi postul de fundaş stânga, a fost aproape de un tranfer la Paris Saint-Germain în iarnă. "Bătrâna Doamnă" îl trimitea pe italian la Paris, iar în schimbul lui ar fi venit Layvin Kurzawa, al cărui contract cu PSG expiră în această vară. 

În 2017 a semnat De Sciglio cu Juventus, transferat pentru 12 milioane de euro de la AC Milan. Mai are contract până în 2022. 

Afla mai multe despre: transfer barcajuventusde sciglio 

viewscnt
Articole similare