Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, tun după tun pe piaţa transferurilor! Scapă de Coutinho şi primeşte un campion mondial francez la schimb

Barcelona, tun după tun pe piaţa transferurilor! Scapă de Coutinho şi primeşte un campion mondial francez la schimb

FC Barcelona

Comentarii

Coronavirusul a dat peste cap perioada de transferuri ce urmează să vină, iar, din lipsă de lichidităţi, cluburile vor încerca mai multe schimburi de jucători. FC Barcelona are deja o astfel de mişcare: un schimb Barcelona - Chelsea.

Şefii de pe Camp Nou încearcă să îi găsească o nouă destinaţie lui Philippe Coutinho (27 de ani), iar brazilianul preferă să se întoarcă în Premier Leauge, deschizând deja negocierile cu Chelsea. Astfel, Mundo Deportivo scrie că Barcelona şi Chelsea ar putea face un schimb Coutinho - Kante, care să-l vadă pe campionul mondial francez sosit pe Camp Nou în vară.

Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea, vrea să scape de Kante şi şi-l doreşte pe Coutinho, astfel că o înţelegere între cele două cluburi n-ar fi deloc departe. În birourile de pe Camp Nou se caută un mijlocaş de profilul lui N'Golo Kante (29 de ani), care să-i ia locul lui Sergio Busquets.  O altă variantă pentru catalani ar fi Tanguy Ndombele (23 de ani) de la Tottenham.

Griezmann, folosit ca monedă de schimb pentru Neymar sau Lautaro Martinez

Schimbul Coutinho - Kante nu e singurul pe care FC Barcelona vrea să-l facă în vară. Conducerea grupării blaugrana intenţionează să-l folosească pe Antoine Griezmann, francezul care a costat 120 de milioane de euro ca monedă de schimb de asemenea. Catalanii vor să-l trimită la Paris, în schimbul brazilianului Neymar, în timp ce Inter îl cere în Italia la schimb cu atacantul Lautaro Martinez (22 de ani).

Afla mai multe despre: fc barcelonakantecoutinhochelsea 

viewscnt
Articole similare