Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, tun pe piaţa transferurilor dacă nu reuşeste să obţină semnătura lui Haaland! Catalanii vor să îl ”fure” pe Salah de la Liverpool

Barcelona, tun pe piaţa transferurilor dacă nu reuşeste să obţină semnătura lui Haaland! Catalanii vor să îl ”fure” pe Salah de la Liverpool

FC Barcelona

Comentarii

La Barcelona a început o adevărată reconstrucţie după ce Xavi a fost numit antrenor.

Catalanii vor să îl ”fure” pe Salah de la Liverpool

Catalanii vor să îl aducă la club pe Haaland, dar în cazul în care mutarea nu se va putea realiza, Laporta şi Xavi au o variantă de rezervă. Salah mai are contract cu echipa britanică până în 2023, iar multe echipe ar fi interesate de fostul jucător de la Chelsea. 

Cei de la The Sun au anunţat că atacantul belgian ar putea să o coste pe Barcelona doar 60 de milioane de euro. Mai mult decât atât, spaniolii de la AS au scris că Salah ar fi devenit proprietatea numărul 1 pe Camp Nou după ce transferul lui Haaland ar fi intrat în impas. 

Suma de transfer a norvegianului este foarte mare, iar mai multe cluburi puternice au intrat în cursa pentru atacantul nordic, inclusiv giganţii de la Manchester City. Catalanii visează la o tripletă de aur Salah-Ansu Fati-Ferran Torres pe Camp Nou. 

Conducerea Barcelonei estimează că Salah ar putea să marcheze cel puţin 30 de goluri pe sezon în tricoul Barcelonei. 

 

Afla mai multe despre: barcelona-liverpool-haaland-salah 

viewscnt
Articole similare