Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona vrea să-l vândă, Simeone îl place, Atletico a intrat pe fir! Transfer între rivale în Spania

Barcelona vrea să-l vândă, Simeone îl place, Atletico a intrat pe fir! Transfer între rivale în Spania

FC Barcelona

Comentarii

Ivan Rakitic (32 de ani) nu duce lipsă de oferte, după ce Barcelona l-a trecut pe lista de transferuri Croatul e dorit de Juventus şi Inter în Italia, dar a mai apărut şi altă variantă din Spania, pe lângă FC Sevilla. Vicecampionul mondial e dorit de Atletico Madrid, echipa antrenată de Diego Simeone, conform presei din Spania.

Rakitic a ajuns să nu mai fie om de bază la FC Barcelona, iar statutul său actual nu-i convine deloc croatului care şi-a manifestat de mai multe ori dorinţa de a fi lăsat să plece dacă nu va juca în mod constant. După interesul lui Juventus, Inter şi al Sevillei, Mundo Deportivo anunţă că Ivan Rakitic e dorit şi de Atletico Madrid, una dintre rivalele Barcelonei din LaLiga.

Sursa citată scrie că Diego Simeone, antrenorul lui Atletico, îi place pe croat şi consideră că Rakitic se potriveşte perfect stilului formaţiei de pe Wanda Metropolitano. La aflarea veştii că Rakitic e de vânzare, în birourile "rojiblanco" s-a luat imediat în considerare transferul vicecampionului mondial din 2018 la Atletico.

Ivan Rakitic mai are contract cu FC Barcelona până în 2021 şi are o clauză de reziliere de 90 de milioane de euro. Dintre toate destinaţiile vehiculate, croatul ar prefera să se întoarcă la Sevilla, conform jurnaliştilor din Spania.



Per total, de la transferul la FC Barcelona, croatul a strâns 299 de meciuri, 34 de goluri şi 41 de pase de gol, iar palmaresul l-a îmbogăţit cu patru titluri, patru Cupe al Eregelui, trei Supercupe ale Spaniei, o Ligă a Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Mondiale ale Cluburilor.

Afla mai multe despre: ivan rakiticatletico madrid 

viewscnt
Articole similare