Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona vrea să scape de un fotbalist adus în vară! Jucătorul, propus la Juventus şi la Chelsea, ca monedă de schimb

Barcelona vrea să scape de un fotbalist adus în vară! Jucătorul, propus la Juventus şi la Chelsea, ca monedă de schimb

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona nu-l mai vrea pe Miralem Pjanic (31 de ani), cel care a fost folosit extrem de puţin de Ronald Koeman, iar mijlocaşul bosniac a fost propus la două cluburi importante din Europa, ca monedă de schimb.

Venit la Barcelona la schimb cu brazilianul Arthur (25 de ani), Pjanic nu l-a convins pe Ronald Koeman, antrenorul catalanilor, şi acestuia i se caută o nouă echipă. Potrivit presei din Spania, Barcelona l-a propus pe mijlocaşul bosniac la două cluburi importante din Europa, ca monedă de schimb. Jurnaliştii spanioli au aflat despre intenţiile din birourile de pe Camp Nou.

Potrivit Sport, Barcelona l-a propus pe Pjanic la Chelsea, în schimbul lui Jorginho (29 de ani), dar şi înapoi la Juventus, căruia i l-a cerut pe Rodrigo Bentancur (23 de ani). Pentru moment, potrivit presei din Spania, negocierile cu Juventus pentru Bentancur s-au oprit, dar acestea se pot relua în viitorul apropiat.

Miralem Pjanic a jucat 1.264 de minute în 28 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FC Barcelona, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pjanic, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pjanicjorginhobentancurbarcelonaschimb 

viewscnt
Articole similare