Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona vrea un titular de la Man United. Agentul său confirmă opţiunea! Detalii de ultimă oră din Spania

Barcelona vrea un titular de la Man United. Agentul său confirmă opţiunea! Detalii de ultimă oră din Spania

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona studiază posibilitatea de a-l transfera pe Victor Lindelof de la Manchester United după ce transferul lui De Ligt aproape că a picat.

Presa spaniolă a aflat care este varianta de rezervă pregătită de Barcelona în cazul în care transferul lui De Ligt va pica.

Este vorba despre Victor Lindeloff, fundaşul central suedez de la Manchester United. Informaţia care a apărut prima dată în El Mundo Deportivo a fost confirmată acum de alte două surse: Radio Catalunya şi Don Balon. Chiar şi agentul fotbalistul a recunoscut pentru presa iberică: ”Lindelof este pe radarul unui mare club din Europa” a mărturisit Hasan Cetinkaya.

Lindelof nu este pentru prima dată în atenţia catalanilor. Fotbalistul a fost vizat de conducerea clubului blaugrana şi înainte să ajungă la o înţelegere cu Manchester United. Conform presei spaniole, Barcelona studiază inclusiv posibilitatea unui schimb cu Nelson Semedo sau Samuel Umtiti, doi dintre fotbaliştii care nu mai sunt pe placul tehnicianului Ernesto Valverde.

Victor Lindelof (24 de ani) s-a născut la Vasteras şi a fost cumpărat în 2012 de Benfica. Gruparea portugheză l-a vândut în 2017 la Manchester United pentru 45 de milioane de euro (bonusuri incluse). În două sezoane pe Old Trafford, Lindelof a evoluat în 69 de meciuri şi a marcat 1 gol. 

Afla mai multe despre: fc barcelonavictor lindelof 

viewscnt
Articole similare