Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barrichello nu a fost lăsat să-l viziteze pe Schumacher: ”Am încercat să-l văd, dar mi-au spus că nu am cu ce să-l ajut”

Barrichello nu a fost lăsat să-l viziteze pe Schumacher: ”Am încercat să-l văd, dar mi-au spus că nu am cu ce să-l ajut”

Formula 1

Comentarii

Barrichello, fost coleg al lui Schumacher în Formula 1, a încercat să-l viziteze pe pilotul german, aflat în stare gravă după un accident la schi, dar familia acestuia s-a opus. Cei doi au făcut echipă la Ferrari între sezoanele 2000 şi 2005.

”Am încercat să găsesc o cale să-l vizitez, dar mi-au spus că nu am cu ce să-l ajut”, a declarat Barrichello pentru Globo Brazil. ”Nu am alte informaţii”, a mai spus acesta.

Michael Schumacher, în vârstă de 48 de ani, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot.

Afla mai multe despre: barrichelloschumacherformula 1ferrari,  

viewscnt
Articole similare