Experiențe împreună.
You are here:

Bartomeu a răbufnit după un nou meci câştigat de Real cu ajutorul sistemului VAR: "Se favorizează de fiecare dată aceeaşi echipă"

Bartomeu a răbufnit după un nou meci câştigat de Real cu ajutorul sistemului VAR: "Se favorizează de fiecare dată aceeaşi echipă"

Real Madrid

Comentarii

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona, a criticat sistemul VAR din LaLiga, fiind de părere că arbitrajul video a avantajat-o de fiecare dată doar pe marea rivală rivala Real Madrid.

"Am văzut jocul de la Bilbao şi, deşi nu îmi place să o spun, am să repet că VAR-ul nu se foloseşte aşa cum trebuie. De când sezonul s-a reluat după criza Covid-19, nu a fost aplicat în mod egal, asta s-a reflectat în rezultate şi pare că favorizează mereu aceeaşi echipă", a declarat Bartomeu, potrivit BBC.

În schimb, antrenorul Realului, Zinedine Zidane, s-a declarat obosit de criticile pe care echipa lui le primeşte.

"În mod normal, nu vreau să discut despre aşa ceva, dar cred că este absurd să sugerezi că noi câştigăm întotdeauna datorită arbitrului", a spus el.

Real Madrid a învins-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Athletic Bilbao, în etapa a 34-a din La Liga.

Sergio Ramos a marcat din penalty, în minutul 73, după ce lovitura de la 11 metri a fost dictată în urma consultării VAR.

În aceeaşi etapă, FC Barcelona a trecut, tot duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), de Villarreal. În acest meci, cu ajutorul VAR, a fost anulat un gol marcat de Messi, după ce s-a stabilit că Vidal era în offside.

Real Madrid conduce în clasament, cu 77 de puncte, fiind urmată de FC Barcelona, cu 73 de puncte, când mai sunt de jucat patru etape în LaLiga.

viewscnt
Articole similare
Gimanasta Larisa Iordache, dezvaluiri despre sistemul medical din tara. "In Romania, daca nu...