Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bartomeu i-a liniştit pe fani! Preşedintele Barcelonei a făcut marele anunţ în legătură cu Lionel Messi

Bartomeu i-a liniştit pe fani! Preşedintele Barcelonei a făcut marele anunţ în legătură cu Lionel Messi

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona are obligaţia de a prelungi contractul lui Lionel Messi, a declarat preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, după ce în ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora argentinianul ar vrea să plece.

"Este clar că avem obligaţia să-i prelungim contractul. Messi este cel mai bun jucător din lume şi mai are mulţi ani de jucat. Sunt liniştit, el a spus mereu că vrea să se retragă de la FC Barcelona", a declarat Bartomeu.

Joia trecută, postul Cadena Ser a anunţat că Messi se gândeşte foarte clar să-şi ducă la bun sfârşit contractul care expiră în 2021 şi apoi să plece de la FC Barcelona.

Cotat în acest moment la 112 milioane de euro, potrivit transfermarkt, Messi a marcat în acest sezon 27 de goluri şi a dat 24 de assist-uri. 

Ansu Fati, o nouă prestaţie istorică în tricoul Barcelonei. Borne importante atinse şi de Messi şi Suarez

FC Barcelona a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), formaţia Villarreal, în etapa a XXXIV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga. Ultima reuşită a partidei, cea a lui Ansu Fati din minutul 87, reprezintă golul cu numărul 9.000 din istoria FC Barcelona, în toate competiţiile, potrivit site-ului oficial al catalanilor.

Din cele 9.000 de reuşite, 630 au fost marcate de Messi, ceea ce reprezintă o proporţie de şapte la sută.

Tot duminică, în acelaşi meci, Luis Suarez a marcat golul său numărul 194 în tricoul catalanilor, egalându-l pe fostul internaţional maghiar Laszlo Kubala. Doar Cesar, 232, şi Messi au marcat mai mult pentru echipa blaugrana.

Afla mai multe despre: lionel messibarcelona 

viewscnt
Articole similare