Experiențe împreună.
You are here:

Bartomeu nu se teme că Messi va pleca de la FC Barcelona

Bartomeu nu se teme că Messi va pleca de la FC Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona îl autorizează să plece sezonul viitor, dar el va juca la catalani încă mulţi ani, a declarat, vineri, preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu.

"Nu sunt îngrijorat deloc, ştiu că Leo este foarte ataşat de Barcelona şi va juca aici nu doar până în 2021, ci încă mulţi ani", a declarat Bartomeu.

Contractul pe patru sezoane semnat de Messi în 2017 conţine o clauză prin care el poate pleca înainte de ultimul an contract.

Joi, cotidianul El Pais a scris că jucătorul şi-a rezervat opţiunea de a părăsi gruparea catalană dacă doreşte până în 2021, la final de sezon.

El Pais a notat că Messi îşi poate rezilia contractul semnat în 2017 în orice an la 30 iunie, totul depinzând de ce doreşte şi cum se simte în momentul respectiv.

Messi nu vrea deocamdată să negocieze o nouă prelungire a contractului cu FC Barcelona.

Lionel Messi şi-a prelungit în noiembrie 2017 contractul cu FC Barcelona şi are la clubul catalan o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe