Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bartomeu se ţine pe poziţii, chiar dacă s-au strâns peste 20.000 de semnături împotriva sa: "Numărul ne-a surprins, e foarte mare. Nimeni nu vrea să demisioneze!"

Bartomeu se ţine pe poziţii, chiar dacă s-au strâns peste 20.000 de semnături împotriva sa: "Numărul ne-a surprins, e foarte mare. Nimeni nu vrea să demisioneze!"

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, a reacţionat pentru prima dată oficial în legătură cu moţiunea de cenzură depusă împotriva sa şi a echipei sale de conducere a clubului.

Bartomeu, unul dintre cei mai contestaţi preşedinţi din istoria Barcelonei, e pe final de mandat, dar îşi poate termina mandatul şi mai repede. Împotriva sa şi a echipei sale de conducere a fost deschisă o moţiune de cenzură în urma căreia s-au strâns peste 20.000 de semntăuri de la socios care cer plecarea sa de la club.

Bartomeu a fost surprins de numărul mare de semntăuri strânse în cadrul moţiunii: "Adevărul e că numărul de peste 20.000 de semnături ne-a surprins pe toţi, pentru că este foarte mare!", a spus Josep Maria Bartomeu, care a mai anunţat că nu are de gând să demisioneze: "Nimeni nu vrea să demisioneze!".

Semnăturile au ajuns pe masa clubului, care urmează să le valideze şi, dacă vor fi 16.520 de semntături valide, apoi va fi organizat un vot de neîncredere şi dacă în cadrul acestui vot de neîncredere va reieşi faptul că membrii cotizanţi nu au încredere în conducerea clubului, vor fi organizate alegeri anticipate.



În mod normal, alegerile pentru viitorul preşedinte al Barcelonei vor avea loc 20 şi 21 martie 2021.

Afla mai multe despre: josep maria bartomeubarcelona 

viewscnt
Articole similare