Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bartomeu ţine cu dinţii de scaunul de preşedinte al Barcelonei! A încercat să boicoteze votul de neîncredere care va fi organizat împotriva sa

Bartomeu ţine cu dinţii de scaunul de preşedinte al Barcelonei! A încercat să boicoteze votul de neîncredere care va fi organizat împotriva sa

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu, preşedintele Barcelonei, ţine de scaunul său. Presa din Spania a aflat că şefii catalani au încercat să boicoteze moţiunea de cenzură depusă împotriva lor, care a trecut după ce s-au strâns peste 18.000 de semnături.

Potrivit jurnalistului Sigue Rodriguez, conducerea Barcelonei a încercat să paralizeze votul de încredere, după ce moţiunea de cenzură împotriva lui Bartomeu & Co. a trecut, şi a denunţat nereguli în ceea ce priveşte semnăturile. Reprezentanţii statului le-au cerut mai multe probe, însă se pare că aceştia nu le-au putut aduce, astfel că încercarea de boicot a picat.

În ciuda faptului că moţiunea de cenzură împotriva sa şi a echipei sale de conducere a Barcelonei, Josep Maria Bartomeu nu vrea să demisioneze.

BREAKING NEWS | Scaunul lui Bartomeu se clatină serios!

Josep Maria Bartomeu, unul dintre cei mai contestaţi preşedinţi din istoria Barcelonei, e pe final de mandat, dar şi-l poate termina, chiar şi mai repede. Împotriva sa şi a echipei sale de conducere a fost deschisă o moţiune de cenzură în urma căreia s-au strâns semnăturile necesare înlăturării actualei conduceri, scrie presa centrală de la Madrid. S-au strâns peste 18.000 de semnături, iar acum urmează să fie organizată un vot de neîncredere, în care - dacă se va stabili că membrii socios nu au încrede în actuala conducere -, vor fi organizate alegeri anticipate.

Afla mai multe despre: josep maria bartomeubarcelonaconducere 

viewscnt
Articole similare