Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a anunţat suma pe care Gigi Becali o poate obţine în schimbul lui Florinel Coman: "Sunt echipe care ar da"

Basarab Panduru a anunţat suma pe care Gigi Becali o poate obţine în schimbul lui Florinel Coman: "Sunt echipe care ar da"

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru îi taie aripile finanţatorului de la FCSB, Gigi Becali, care speră să obţină cel puţin 50 de milioane de euro în schimbul atacantului Florinel Coman.

Expertul Telekom Sport crede că suma reală pe care Gigi Becali o poate încasa pentru transferul lui Florinel Coman este cuprinsă între şase şi opt milioane de euro. "Nu îl ia nimeni cu 50 de milioane (n.r. - de euro). Şase, şapte, opt milioane cred că sunt echipe care ar da în acest moment pe el", a spus Basarab Panduru.

Gigi Becali i-a crescut preţul lui Florinel Coman, după evoluţiile impresionante pe care atacantul FCSB-ului le-a avut în ultima vreme. Gigi Becali speră acum să ia cel puţin 50 de milioane de euro pe Florinel Coman.

“Dacă Florinel Coman joacă aşa şi la echipa naţională şi noi câştigăm campionatul şi mai jucăm şi în Liga Campionilor iau 50 de milioane. Poate 70. Coman la 25 de ani o să-l vedem la marile echipe ale Europei. Eu dacă pot să-l ţin. Mi-e greu şi mie să-l ţin că o să vină oferte, dar dacă ar fi după mine l-aş vinde peste doi ani să cer 60-70 de milioane pe el. Poate 100….. Toată lumea spunea că Becali vorbeşte aiurea că de unde 4 milioane, de unde 7 milioane. Am dat cu 10, am dat cu 9, am dat cu 8. Acum am sărit la sume din 10 în 10”, a spus Becali, la Look Plus.

Cât despre ultimele negocieri purtate pentru vânzarea lui Florinel Coman, Gigi Becali a spus: "Am cerut 10 (milioane euro), ei au dat 8 (milioane euro), după două săptămâni au venit şi au spus că dau 10 (milioane euro) şi am cerut 20 (milioane euro). Şi au spus: “Cum 20, n-a fost 10?”. Nu v-am zis că eu cu Coman negociez din 10 în 10?"

Gigi Becali, patronul FCSB, în culmea fericirii

Gigi Becali a vorbit despre forma excelentă traversată de Florinel Coman, în acest sezon.

“Când a venit avea 2000 – 3000 la Viitorul. Când a venit la noi 10.000, 12.000, 14.000, bani mulţi. A avut puţin aşa o suficienţă, dar el şi-a dat seama. Probabil copiii ăştia de 20-21 de ani, care au valoare, vor să-i copieze pe Messi, pe Ronaldo, pe Mbappe. El se pregăteşte foarte bine. Coman, care era tot timpul pe jos, nu mai poţi să-l dai jos. E foarte puternic în picioare, lucrează separat, a înţeles că nu se poate face totul decât prin muncă”, a adăugat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare