Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a dezvăluit cheia succesului obţinut de CFR Cluj contra lui Rennes

Basarab Panduru a dezvăluit cheia succesului obţinut de CFR Cluj contra lui Rennes

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a mărturisit, după CFR Cluj - Rennes 1-0, că nu se aştepta ca ardelenii să obţină vreun punct în dubla cu francezii, dar a recunoscut că Dan Petrescu a pregătit foarte bine meciul din Gruia, de joi seară, aceasta fiind cheia succesului.

"După tragerea la sorţi, am crezut că n-o să facă niciun punct cu Rennes. (...) După meciul câştigat în deplasare, m-am gândit că Rennes va veni să pună probleme, să câştige meciul, puteau să spere la calificare. Nu numai că nu câştiga, dar nu reuşeşte să marcheze. În tur le-am găsit scuze, doi oameni eliminaţi. Uite că nu s-a întâmplat. A ştiut să gândească meciul ăsta (n.r. - Dan Petrescu), a ştiut că cu cât trece timpul, el este în avantaj, iar Rennes va risca", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport. 

CFR Cluj a învins Rennes cu acelaşi scor ca în Franţa, 1-0

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat. Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut cu Celtic, scor 1-2

CFR Cluj şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa cu scorul de 1-0. Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.

La Cluj-Napoca, cele două formaţii au început meciul în următoarele formule:

  • CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu – Deac, Djokovic, Omrani – L. Traore. Antrenor: Dan Petrescu
  • Rennes: Salin – H. Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa – Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphinha – Hunou, Niang. Antrenor: Julien Stephan.

Meciul este arbitrat de o brigadă din Portugalia, formată din Tiago Martins (central), Luis Campos, Pedro Almeida (asistenţi) şi Hugo Miguel (rezervă).

În acest moment, clasamentul grupei este următorul: 1. Celtic – 8 puncte, 2. CFR Cluj – 7 puncte, 3. Lazio – 4 puncte, 4. Rennes – 2 puncte.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare