Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a identificat problema prin care a trecut Ovidiu Burcă la Dinamo: „80% dintre antrenorii din România păţesc asta!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a identificat problema prin care a trecut Ovidiu Burcă la Dinamo: „80% dintre antrenorii din România păţesc asta!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru a comentat situaţia prin care a trecut Ovidiu Burcă la Dinamo.

Basarab Panduru a comentat situaţia antrenorilor demişi rapid din Superligă

Deşi tehnicianul a promovat-o pe Dinamo în Liga 1 după un sezon de poveste în eşalonul secund, tehnicianul nu a mai avut rezultatele dorite pe prima scenă a fotbalului românesc. În consecinţă, conducătorii dinamovişti l-au preferat pe Zeljko Kopic pentru partea a doua a sezonului.

Basarab Panduru a comentat plecarea lui Burcă de la Dinamo, precizând că majoritatea antrenorilor care promovează în Liga 1 păţesc aşa ceva. Unul dintre motive e reprezentat de susţinerea deficitară chiar din partea conducătorilor.

Basarab Panduru: „La noi în România, 80% dintre antrenorii care promovează sunt daţi afară în primul an. Mulţi sunt daţi afară în primele 10 etape, asta e la noi statistica. Nimeni, doar Burcă o vedea pe Dinamo să promoveze în Liga 1 încă din primul an. Au mai venit câţiva jucători, dar au venit foarte târziu. Când faci trecerea la prima ligă cu aceiaşi jucători de la Liga 2, sunt şanse foarte mari să fii demis.”

Ovidiu Burcă: „Ţi-ai dat răspunsul de ce antrenorii care promovează sunt demişi. La nivelul Superligii e alt nivel, dar la noi a fost timpul foarte scurt. A fost şi problema aia cu blocarea transferurilor.”

Afla mai multe despre: basarab panduruovidiu burcadinamo 

viewscnt
Articole similare