Experiențe împreună.
You are here:

Basarab Panduru a ironizat ultimul transfer făcut de FCSB. "Gigi Becali cred că şi-a amintit că a dat gol. Omul nu mai e nimic de mult timp"

Basarab Panduru a ironizat ultimul transfer făcut de FCSB. "Gigi Becali cred că şi-a amintit că a dat gol. Omul nu mai e nimic de mult timp"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut multe mutări surprinzătoare la FCSB în ultima perioadă. A adus mai multe fotbalişti, unora le-a transmis că sunt liberi, ca mai apoi să negocieze un schimb de fotbalişti cu Universitatea Craiova.

Ivan Mamut şi Andrei Burlacu au fost aduşi să întărească ofensiva FCSB-ului în acest campionat. La schimb, Gigi Becali l-a trimis pe Ionuţ Vînă, unul dintre "clienţii" săi, la Universitatea Craiova. Basarab Panduru s-a arătat indignat de modul în care se fac transferuri la echipa antrenată de Dinu Todoran. 

"De Burlacu cred că Gigi Becali şi-a adus aminte de la 2-5 ăla"

După eliminarea din Conference League, Gigi Becali a anunţat că se va despărţi de Vucur şi Ondrasek. Atacantul ceh deja şi-a reziliat contractul şi a primit 80.000 de euro, câteva salarii. 

La echipă au ajuns Ivan Mamut şi Andrei Burlacu, doi dintre jucătorii ofensivi care au dezamăgit la Universitatea Craiova. De altfel, Basarab Panduru a ironizat transferul atacantului român. 

"De Burlacu cred că (n.r. - Gigi Becali) şi-a adus aminte de la 2-5 ăla (n.r. - Universitatea Craiova - FCSB 2-5, în 2017, meci în care Burlacu a marcat în minutul 66) fiindcă a dat un gol. Cred că de aia l-a luat. 

Păi, omul nu mai e nimic de mult timp, dar te trezeşti. Ăsta e noroc. Ăsta e noroc, noroc chior să stai acasă, în canapea. Nu vrei să vii la FCSB, dar te umileşte puţin. Păi, pe aici pe canapea nu sunt umilit, lasă că mai bine vin să fiu umilit pe 10 mii (n.r. - de euro)", a spus expertul Telekom Sport.  

  • 6 goluri în 54 de meciuri la U Craiova sunt cifrele lui Burlacu. 
  • 3 goluri în 26 de meciuri a reuşit Mamut pentru olteni. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...